Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Een aangepaste auto kopen doet u bij dit full-servicebedrijf

Mobility4All B.V. is een full-servicebedrijf dat voertuigen voor zorgboerderijen, non-profit organisaties, stichtingen en taxibedrijven levert en onderhoudt. Ook voor particulieren kunt u hier een aangepaste auto kopen. Elk voertuig kan aangepast worden zodat er bijvoorbeeld een rolstoel in past; alles wordt omgebouwd zodat het aan uw wensen en behoeften voldoet. Of u nu bijrijder bent of zelf rijdt. Bij het laatste kunt u denken aan het verplaatsen van het gaspedaal of de installatie van stuurbediening van bijvoorbeeld ruitenwissers, lichten en knipperlichten. U wordt goed geholpen zodat u een veilig gevoel heeft in elk voertuig. Tevens zullen de medewerkers u nooit als nummertje behandelen, maar als persoon; daarom zijn zij al 60 jaar een succesvol bedrijf.

Van rolstoelvervoer tot een aangepaste zelfrijsituatie

Mobility4All B.V. zit gevestigd in Harbrinkhoek, nabij Almelo, maar helpt u door heel Nederland. Zij streven er namelijk naar om zoveel mogelijk mensen te helpen die een aangepast voertuig nodig hebben. Een aangepaste auto kopen of een nieuwe of tweedehands voertuig laten ombouwen, kan als een puzzel aanvoelen voor u. Echter wordt het u bij dit bedrijf zeer makkelijk gemaakt, omdat bijna alle opties mogelijk zijn. Zij kunnen uw volledige bedrijfswagen inrichten, zodat uw werk makkelijk wordt, maar ook maken zij RDW-goedgekeurd liggend vervoer en een kofferbaklift voor uw scootmobiel of rolstoel mogelijk.

Huur een aangepast voertuig

Wilt u niet direct een aangepaste auto kopen, omdat u deze niet altijd nodig heeft? Dan is het een uitkomst dat u een aangepast voertuig kunt huren. Dit is zeer handig als u bijvoorbeeld een dagje uit gaat of op vakantie gaat met iemand die in een rolstoel zit. U kunt dan een 9-persoons rolstoelbus huren voor een goede prijs. Het enige wat vereist is, is dat u ouder bent dan 23 jaar en beschikt over een B-autorijbewijs. Voldoet u aan deze eisen? Dan kunt u comfortabel en veilig op weg.

https://www.mobility4all.nl/