Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Aanhanger huren? Kies voor JobCar!

Op vakantie in eigen land? Met de auto? Wij zijn helemaal voor! Maar hoe zit het met de bagage? Past alles er wel in? Zo niet, geen probleem. Bij JobCar kunt u een gesloten aanhanger huren. U heeft de keuze uit drie modellen: twee Anssems aanhangers (gt500 en gt750) en de Stema mammoet carrier. Anssems – een grote speler op de Europese markt voor aanhangwagens – is een Nederlands merk. In 1977 startte de familie Anssems uit Hulten een klein bedrijfje. 45 jaar later zijn er productielocaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Met name in Duitsland zijn Anssems aanhangers populair. De Anssems Groep heeft 12 showrooms bij de oosterburen die ook als distributiecentrum fungeren. Anssems aanhangers worden in eigen beheer ontworpen op de digitale tekentafel. De designers hebben jarenlange ervaring en houden tijdens het tekenen volop rekening met het productieproces. Bij het fabricageproces wordt gebruikgemaakt van nieuwste technieken. Denkt u aan lasersnijders en lasrobots.

Stema aanhangwagens

U gaat een aanhanger huren bij JobCar? We raden de Stema aan. Een Duitse, toonaangevende naam. Het bedrijf bestaat al meer dan 70 jaar en is gevestigd in Grossenhain. Eerlijkheid en nuchterheid heeft het Stema-team hoog in het vaandel, zo lezen we op www.stema.de. Stema aanhangwagens zijn uitgerust met de laatste innovatieve snufjes. De belangrijkste kenmerken van de Stema aanhanger die JobCar in de aanbieding heeft:

–        452 kilogram laadvermogen;

–        600 kilogram maximale toegestane massa;

–        148 kilogram eigen massa;

–        154 centimeter lang, 108 centimeter breed en 51 centimeter hoog;

–        53 centimeter laadvloerhoogte;

–        0,83 m³ inhoud.

Vakantietips

We sluiten af met een paar tips voor die aanstaande vakantie.

Vakantieappartementen De Egmonden in Egmond aan Zee. Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met alles waar u behoefte aan heeft: zithoek met tv, keuken, balkon, comfortabel bed met schoon bedlinnen, handdoeken, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker et cetera.

Strandpark Vlugtenburg in ‘s Gravenzande. U kunt er een kajuit bungalow comfort, kajuit bungalow luxe, chalet, safaritent, kampeerplaats, tentplaats of luxe trekkerstent boeken.

Fletcher Strandhotel Haamstede op Schouwen-Duiveland. Het gemoedelijke hotel ligt vlakbij het strand, heeft een uitstekend restaurant met terras en een lounge met leestafel.

https://www.jobcar.nl/