Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Wil jij een nieuwe scooter kopen?

Voor het kopen van een scooter zit je bij Jan Poppe Motoparts zeker goed! In het aanbod van deze scooterdealer heb je keuze uit tal van nieuwe en tweedehands scooters in diverse prijsklassen. Zo vind je hier zeker wat je zoekt, ongeacht of jij je scooter gaat gebruiken voor woon-werkverkeer of voor het maken van heerlijke tourritten. Er zijn verschillende merken scooters waar je bij dit bedrijf uit kunt kiezen. Ga je voor een Vespa, een Kymco of een Peugeot? Ook als je liever een motor koopt dan een scooter kun je bij dit bedrijf terecht. In het aanbod van deze dealer vind je diverse robuuste modellen van verschillende merken als Kawasaki of MASH.

Een hele scooter of enkel accessoires kopen

Naast dat je bij Jan Poppe Motoparts in Serooskerke, in Zeeland, jouw nieuwe scooter of motor aanschaft, koop je bij hen ook diverse accessoires om jouw aankoop compleet te maken. Het is namelijk belangrijk voor een scooter- en een motorrijder om te denken aan de veiligheid. Daarom koop je bij dit bedrijf ook diverse helmen die jouw hoofd beschermen bij een val. Je koopt hier zelfs motorkleding in verschillende kleuren, modellen en designs. In deze kleding kun je je vrij bewegen. Dat is fijn als je vele kilometers moet rijden.

Breng jouw scooter langs voor reparaties

Als jouw scooter kapot is, wil je natuurlijk dat deze snel gemaakt wordt. Je brengt hem daarom eenvoudig naar de werkplaats van deze scooterdealer in Serooskerke. Dankzij hun jarenlange ervaring weten de servicemonteurs van dit bedrijf goed hoe ze uw voertuig kunnen maken. Ga je bij deze scooterdealer in Zeeland een scooter kopen? Dan kun je ook bij hen terecht voor het onderhoud van je scooter. Met goed onderhoud kun je namelijk langer genieten van jouw scooter. Wil je meer weten over de mogelijkheden die dit bedrijf je biedt? Neem dan contact met ze op met behulp van de contactgegevens op hun website.