Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Een logistiek dienstverlener met een flexibele aanpak

Zoekt u een betrouwbare logistiek dienstverlener die import- en exportgoederen voor u kan vervoeren, zowel in het binnenland als daarbuiten? Kies dan voor Van Tuyl uit Gameren. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in geconditioneerd transport, waardoor ze u uitstekend van dienst kunnen zijn. Ze beschikken over een uitgebreid wagenpark met maar liefst 60 trucks en 75 trailers, waardoor er vrijwel altijd een vrachtwagen paraat staat om uw goederen te vervoeren. U kunt het transport dan ook op vrij korte termijn regelen en er wordt bovendien nauw met u samengewerkt zodat u altijd op de hoogte bent en niet zomaar voor verrassingen komt te staan.

Kies voor een transportspecialist die het wagenpark goed op orde heeft

Als logistiek dienstverlener heeft Van Tuyl meer te bieden dan een uitgebreid wagenpark en flexibele dienstverlening alleen. De transportspecialist staat er ook om bekend dat ze materieel van uitstekende kwaliteit gebruiken. De vrachtwagens worden regelmatig nagelopen op gebreken en eventuele mankementen worden meteen verholpen, waardoor u niet voor vervelende verrassingen komt te staan zoals een vrachtwagen die onderweg uitvalt. Dat is immers bij regulier transport al vervelend, maar kan er bij geconditioneerd vervoer voor zorgen dat uw goederen schade oplopen of zelfs niet meer verkocht kunnen worden. Dit alles wordt voorkomen door goede onderhoudspraktijken. Ook worden de trucks en trailers goed schoongehouden in de eigen wasstraat. Het bedrijf voldoet zo ruimschoots aan de HACCP-regels.

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie over de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die deze logistiek dienstverlener biedt voor uw transport? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf. Ze beantwoorden uw vragen graag en vertellen u meer over de opties die het best op uw wensen aansluiten. Het is hierbij niet alleen mogelijk om deze expert in te schakelen voor koeltransport, maar u kunt ook op het bedrijf rekenen voor opslag onder gecontroleerde omstandigheden.

https://www.vantuyllogistics.nl/nl