Miron bv
Image default
Vervoer en transport

De scootergroothandel voor uw accessoires

Bent u als ondernemer op zoek naar een scootergroothandel voor accessoires voor uw scooter? Bij Doleweerd bestelt u de beste onderdelen voor uw scooter en bromfiets. Al meer dan 40 jaar leveren zij alles wat u nodig heeft voor uw tweewieler. Als groothandel verkopen zij goederen door in dezelfde staat als waarin ze werden ingekocht. U betaalt dus niet extra voor de onderdelen én u hoeft niet tussen verschillende websites te scrollen of naar verschillende winkels te lopen. Doleweerd heeft namelijk alles in het assortiment!

Bespaar een ritje naar de winkel

Voor al uw reparaties aan scootermotoren heeft Doleweerd alle soorten motoronderdelen op voorraad. U kunt uw onderdelen in grote hoeveelheden inkopen in de webshop. Het enige wat u hoeft te doen is een account aan te maken op de website van Doleweerd en dan heeft u toegang tot het gehele aanbod. Alles wat op is geraakt in uw winkel of wat u gewoon nodig heeft, bestelt u gemakkelijk via de online winkel van Doleweerd. Hoe handig is het dat deze scootergroothandel gewoon online is! Tevens leveren ze snel en is de levering volledig betrouwbaar, doordat ze een uitstekend voorraadbeheer houden. Ze bieden ook een extra service genaamd dropshipping. Dit houdt in dat u niet de tussenpersoon hoeft te zijn tussen de scootergroothandel en uw klant, maar dat Doleweerd meteen zijn producten naar uw klant stuurt. Zo heeft u geen omkijken naar het logistieke proces en heeft uw klant sneller zijn of haar producten!

Bestel uw scooteronderdelen

U heeft zojuist uw scootergroothandel gevonden waar u voortaan al uw onderdelen en accessoires voor scooters en bromfietsen gaat bestellen! Geniet optimaal van de service en maak het uzelf gemakkelijk door niet meer overal uw onderdelen vandaan te moeten halen. Of u nu scooterbanden, kappen, uitlaten of juist accessoires nodig heeft, bij Doleweerd zit alles onder één dak!

https://www.doleweerd.nl/