Miron bv
Image default
Sport

Kom sporten bij het beste sportcentrum van Dordrecht

Wil jij graag wat meer gaan bewegen, of ben jij een fanatieke sporter die op zoek is naar een geweldig sportcentrum in Dordrecht? Kies dan voor Imbellem! Wat jouw sportniveau ook is, je weet zeker dat je bij deze fitness professionals in goede handen bent. Zij helpen jou met het opstellen van persoonlijke doelen die voor jou relevant zijn. Je ontvangt vervolgens trainingen van een personal trainer die met jou werkt aan jouw vaardigheden, conditie en kracht aan de hand van diverse oefeningen. Ben je nieuw in de sportwereld en weet je nog niet goed hoe alle oefeningen werken? Maak je geen zorgen, jouw personal trainer doet alle bewegingen voor en controleert jouw houding en uitvoering. Zo leer jij in korte tijd nieuwe vaardigheden aan en kun je werken aan de conditie van jouw lichaam.

Dit sportcentrum in Dordrecht helpt jou niet alleen op het gebied van fitness

Je kunt de intensieve begeleiding van jouw personal trainer niet alleen inzetten op het gebied van conditieopbouw en krachttraining. Jouw begeleider helpt je ook door specifiek naar jouw wensen te kijken en de belangrijkste focuspunten voor jou in kaart te brengen. Merk je bijvoorbeeld dat je vaak last hebt van pijn in je rug, of heb je vaak hinder van de pijn in jouw knieën? Dan ontvang je van jouw personal trainer een persoonlijk plan en diverse tips om met deze klachten aan de slag te gaan. Als je nog niet zo bekend bent met fitness en personal training, kun je bij dit sportcentrum in Dordrecht eerst een intake inplannen. Er wordt dan gekeken naar jouw huidige bewegingsidentieit, slaappatroon, stressniveau en nog veel meer. Zo weet je zeker dat jouw personal trainer een optimaal plan voor je samen kan stellen.

Plan vandaag nog jouw intake

Neem contact op met de fitness professionals van dit sportcentrum in Dordrecht om binnenkort jouw intake te plannen en aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen. Je kunt dan ook al jouw vragen stellen over wat voor trainingen allemaal mogelijk zijn. Je kunt ook altijd even langskomen om de sfeer te proeven van deze fantastische sportschool.