Miron bv
Image default
Sport

Wordt fitter met de EMS trainer van StimaWELL

Heb je jezelf als doel gesteld om fitter te worden? Maar heb je moeite om iedere week de sportschool te bezoeken? Met EMS training hoef je niet meer van huis en kun je in je eigen vertrouwde omgeving trainen. Wanneer je 2 keer per week 20 minuten met ems sport zul je merken dat je fitter wordt. Ook als je mobiliteit beperkt is, kun je trainen met EMS. Het handige van trainen met EMS is dat je kunt trainen op de tijden die jou uitkomen. Daarnaast is een 20 minuten EMS training even effectief als 3 tot 4 uur regulier sporten in de sportschool. Door EMS worden spieren gestimuleerd en onderzoek heeft laten zien dat met EMS training verschillende positieve resultaten kent, zoals:

–        Het verbeteren van je figuur

–        Het versterken van je spieren

–        De stofwisseling stimuleren

–        Meer ontspannen

–        Vermindert cellulitis

–        Versterken van de bekkenbodem

EMS trainer

Zoek je een ems trainer? Online zijn er verschillende EMS apparaten verkrijgbaar. Wanneer je een veilig en effectief EMS apparaat zoekt, houd dan rekening met de volgende punten:

  • Een ems apparaat gebruikt stroom. Daarom is het voor je eigen veiligheid belangrijk om een medisch hulpmiddel te kiezen dat Europees goedgekeurd is.
  • Als je de EMS buiktrainer wilt gebruiken en andere onderdelen van je lichaam wil trainen. Dan kun je het beste kiezen voor een apparaat met 12 stimulatiekanalen. Wanneer je voor minder kanalen kiest, zul je minder effect zien.
  • Ook is het van belang om op de frequenties van het apparaat te letten. Je dient ervoor te zorgen dat de golffrequentie in het middenfrequente bereik is (minimaal 2000 Hz). Wanneer je een lagere bandbreedte gebruikt worden dieper gelegen spieren niet bereikt. Middenfrequente elektrotherapie in combinatie met gemoduleerde laagfrequente stroom zorgt voor een prettiger gevoel dan EMS trainers met alleen lage frequenties.
  • Wanneer je EMS trainer koopt of huurt, zorg dan dat er ook een afstandsbediening bij zit. Zodat je een training kunt aanpassen of onderbreken.
https://ikwilstimawell.nl/