Miron bv
Image default
Groothandel

Egaline is een van de bouwmaterialen die je bij deze specialist kan bestellen

Voor egaline en andere bouwmaterialen kun je bij Kiesel Nederland terecht. In de webshop van dit bedrijf vind je verschillende materialen om je project af te maken. Ze bieden namelijk producten van hoogwaardige kwaliteit aan tegen een eerlijke prijs. Dit komt omdat dit bedrijf ervoor kiest om zelf producten te maken en andere producten groot in te kopen, zo hebben ze altijd genoeg voorraad beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan egaline. Dit product wordt gebruikt om vloeren te egaliseren. Het unieke van dit product is dat het voornamelijk gemaakt is uit cement en kunststof. Door deze twee materialen te gebruiken is egaline zelfnivellerend. Door dit product wordt de vloer weer egaal en zal het na verharding vlak en glad zijn. De vloer zal niet barsten of scheuren.

Dit product is te gebruiken op verschillende ondergronden

Het fijne aan de egaline van dit bedrijf is dat deze gebruikt kan worden op verschillende ondergronden. Hierbij kan het gaan om een bestaande vloer, of de basis van een gloednieuwe vloer. Dit product kun je onder meer gebruiken op tegelwerk, gips, beton, maar ook op hout. Zo heb je altijd een sterke basis. Het is wel belangrijk dat je een goed voorstrijkmiddel gebruikt. Hierdoor zal het materiaal beter hechten en zal je er echt jaren plezier van hebben. Naast dit middel kun je ook andere bouwmaterialen kopen voor onder meer je vloer. Ontdek het gehele aanbod op de website van dit bedrijf.

Ontdek alle bouwmaterialen van dit bedrijf

Wil je bouwmaterialen kopen voor je klus? Ga dan zeker naar de webshop van dit bedrijf en bestel alle materialen die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan egaline of een voorstrijkmiddel. Omdat ze altijd een ruime voorraad hebben, zal je nooit zonder product staan. Wil je graag advies ontvangen? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met deze specialist.