Miron bv
Image default
Groothandel

Houtlook tegels zijn een alternatief voor hardhouten vloeren in uw woning te Rotterdam

Houtlook tegels zijn in de laatste jaren een steeds populairdere keuze geworden onder huiseigenaren in regio Rotterdam. Desondanks vragen veel mensen zich nog af of tegels met een houtlook een goed alternatief zijn voor hardhouten vloeren. Hardhout is een klassieke optie voor vloeren, maar het is niet geschikt voor iedereen. Het is prijzig en vatbaar voor krassen en vlekken. Bovendien hebben hardhouten vloeren veel onderhoud nodig als u ze zo goed mogelijk wilt houden. U kunt uw woning in Rotterdam door houtlook tegels een warm uiterlijk geven die de hardhouten esthetiek nabootst zonder dat u veel onderhoud zal hebben.

De betaalbaarheid van houtlook tegels

U hoeft geen duur massief hardhout te kopen om de chique, elegante uitstraling van houten vloeren te krijgen. De houtlook tegels in Rotterdam, verkrijgbaar bij Intertegel in Dordrecht, zijn beschikbaar in allerlei moderne opties die een betaalbare en onderhoudsarme houtlook tegel opleveren voor uw woning in Zuid-Holland. Bij Intertegel gebruiken ze de technologie van vandaag om het uiterlijk van hout te dupliceren in de vorm van porseleinen of keramische tegels. Ze gebruiken hoogwaardige inkjetprinters om het unieke nerfpatroon op de tegel te printen. Dankzij de scherpe analyse van echt hout en de gedetailleerde textuur ziet een houtlook tegel er erg gelijkwaardig uit aan houten vloeren voor uw woning in Rotterdam.

De voordelen van houtlook tegels

Er zijn veel redenen te benoemen waarom zoveel huiseigenaren houtlook tegels kiezen voor hun woning in Rotterdam, Dordrecht of elders in Zuid-Holland. Het is een duurzame optie. De vloer gaat namelijk een erg lange tijd mee en het is erg lastig om krassen of vlekken te maken die er niet meer uitgaan. De houtlook tegels nemen ook moeilijk vocht op, waardoor ze geschikt zijn voor in de keuken. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor u geen luxe gereedschappen of dure schoonmaakmiddelen nodig heeft om de vloer schoon te houden.

https://intertegel.nl/