Miron bv
Image default
Groothandel

Bezorg maaltijden met een thermobox voor de horeca

In een thermobox voor de horeca bezorgt u iedere maaltijd op de juiste temperatuur. Daarom is een thermobox onmisbaar voor iedere horecaondernemer, die thuisbezorgt of maaltijden op locatie bereidt. Een thermobox is een isolerende bak, waarin een constante temperatuur heerst. Daarom is het geschikt voor warme, koude en bevroren gerechten. Het deksel sluit naadloos af en is vervolgens ook weer gemakkelijk te verwijderen.

Een thermobox voor de horeca als koelkast of om gerechten warm te houden

Als u op locatie werkt, kan het voorkomen dat u geen keuken tot uw beschikking heeft. Of dat er geen tijd is om te koken. In dat geval is een thermobox voor de horeca een uitkomst. U maakt de gerechten vooraf klaar in uw eigen keuken en bewaart ze in een thermobox tot het tijd is om ze te serveren. Dankzij de uitstekende isolatie kunt u er zeker van zijn dat uw gerechten op de juiste temperatuur op tafel komen.

Vervoer van maaltijden

Thermoboxen zijn gemakkelijk te stapelen. U vervoert ze op een verrijdbaar onderstel. Hoewel het materiaal van een thermobox voor de horeca licht is, zijn de boxen stevig en robuust. Ze kunnen dus tegen een stootje. U pakt ze gemakkelijk vast aan de ergonomische handgrepen aan de zijkant. Thermoboxen worden niet alleen gebruikt binnen de horeca, maar ook in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Een thermobox op maat laten maken

Er zijn thermoboxen voor allerlei soorten toepassingen. Of u nu alleen een salade bezorgt of een compleet buffet wilt neerzetten, er is altijd wel een goede thermobox te vinden. Lagro Waalwijk B.V. heeft een uitgebreid assortiment thermoboxen voor u klaar staan. U kunt ze gemakkelijk online bestellen. Zit de goede maat er niet bij? Dan kunt u uw thermobox voor de horeca ook op maat laten maken door de specialisten van Lagro Waalwijk B.V. Alle thermoboxen zijn geschikt voor gastronoom bakken.

https://www.lagrowaalwijk.nl/