Miron bv
Image default
Groothandel

Onthardingszout: de voordelen

De toepassing van onthardingszout brengt verschillende voordelen met zich mee. Door kalkaanslag te voorkomen of te verwijderen door middel van onthardingszout kunt u uzelf, uw portemonnee en het milieu een groot plezier doen. Kalkaanslag kan er namelijk voor zorgen dat leidingen verstopt raken, zeep en schoonmaakmiddelen slechter oplossen en het energieverbruik toeneemt. Door het gebruik van onthardingszout en een waterontharder kunt u de volgende voordelen ervaren:

  • Het water wordt geschikt voor in huis of in uw bedrijf
  • Er is geen kalkaanslag meer en er zijn dus ook geen verstoppingen van leidingen
  • U heeft minder schoonmaakmiddel nodig en dit is beter voor het milieu
  • Apparaten gaan langer mee
  • U heeft een lager energieverbruik omdat de apparaten door goed onderhoud ook minder energie verbruiken

Minder energieverbruik is beter voor het milieu en leidt tot minder energiekosten wat weer leuk is voor uw portemonnee.

Het gebruik in de huidige maatschappij

Bovenstaande punten spelen tegenwoordig een belangrijke rol in de huidige maatschappij. Waarschijnlijk heeft u al weleens gehoord van de term wegwerpmaatschappij. Doordat apparaten en leidingen langer mee gaan en u minder schoonmaakmiddelen verbruikt, gooit u dus ook minder snel spullen of producten weg. Daarnaast levert het een positieve bijdrage aan de klimaatverandering en maakt u minder aanspraak op de energiebronnen waarvan er al tekorten zijn. De keuze voor onthardingszout en een waterontharder kan dus veel positieve effecten hebben.

Hoe maakt u de juiste keuze?

Als u ervoor kiest om een waterontharder en onthardingszout te gaan gebruiken, dan is het verstandig om u te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. U kunt bij H. van Namen terecht voor deskundig advies, vragen en de aanschaf van onder andere verschillende soorten onthardingszout. Daarnaast kunnen zij u ook informeren over het gebruik van het juiste onthardingszout. Heeft u bijvoorbeeld onthardingszout nodig voor leidingen en machines die in de voedselconsumptie worden gebruikt? Dan kunt u voor advies uitstekend bij deze partij terecht.

https://www.vannamen.nl/