Miron bv
Image default
Groothandel

Kies voor een koeltoonbank van uitzonderlijke kwaliteit

Een koeltoonbank biedt uw onderneming ontzettend veel voordelen. Het is een prachtige presentatiemethode voor uw versproducten terwijl de kwaliteit hiervan gewaarborgd blijft. De kwaliteit van de producten blijft zo goed dankzij het luchtcirculatiesysteem. Dit systeem ‘zuigt’ de gekoelde lucht over de producten waardoor de temperatuur constant blijft. De temperatuur is bovendien in te stellen op de perfecte hoogte voor uw te koelen producten. Zo is een koeltoonbank geschikt voor het koelen van groente en fruit, verpakte vleeswaren, frisdranken en snacks. Bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland heeft u de mogelijkheid om verschillende uitvoeringen van de koeltoonbank te bestellen.

Verschillende uitvoeringen om uw producten optimaal te koelen

Natuurlijk moet een koeltoonbank binnen uw onderneming passen. Daarom heeft Koeltechnisch Buro Midden Nederland verschillende modellen beschikbaar. Uiteraard is het mogelijk om bij de deskundige koeltechnici advies in te winnen over het meest geschikte model voor uw toepassing. De drie verschillende modellen zijn:

  • Koops Classic: dit is koeltoonbank zonder poespas met een stapelhoogte van circa 100 mm. Deze koeling is voorzien van een rvs-werkblad, stopcontact en verlichting onder het betaalplateau.
  • Koops Straight: deze koeltoonbank is te bestellen in hoekvormen zodat het perfect binnen uw ruimte past. De geforceerde koeling of plaatkoeling houdt uw producten gegarandeerd vers. De Koops Straight is uit te breiden met zakkenhouders, kassa-/weegschaalplateaus en nachtafdekking.
  • Koops Round: een koeltoonbank met ronde vormen voor een ergonomisch hoogstandje. Deze variant heeft dezelfde opties als de Koops Straight.

Iedere koeltoonbank is bovendien beschikbaar in elke gewenste RAL-kleur, waardoor deze perfect binnen de huisstijl van uw onderneming zal passen. Daarnaast heeft u bij ieder model de mogelijkheid om een zelfbedieningsvariant te bestellen.

Ontdek de mogelijkheden samen met een professional

Wacht niet langer en ontdek wat er mogelijk is op het gebied van professionele koelingen! Bezoek de showroom van Koeltechnisch Buro Midden Nederland in Ingen of neem telefonisch contact op met een van de deskundige medewerkers. U vindt de contactgegevens op de website.

https://middennederland.nl/