Miron bv
Image default
Auto's en Motoren

Volg je spoedcursus rijbewijs Utrecht

Volg je spoedcursus rijbewijs Utrecht 

Als je snel met spoedcursus je rijbewijs in Utrecht wilt halen, dan moet je bij rijschool Vlam zijn. Met onze spoedcursus rijbewijs Utrecht haal je snel je rijbewijs in twee weken de tijd. Door een goede begeleiding tijdens het rijlessen en comfortabelere lesauto’s wordt je niet al snel moe. Voor een Spoedcursus in Utrecht doen we vaak minder van 7uur en elke dag rijden we. Wij hebben ons eigen oefenterrein. De eerste twee dagen ben je met voertuigbeheersing bezig. Na voertuigbeheersing ga je met rij-instructeur deel nemen in het verkeer tijdens de les. Het is dat je snel bezit bent van je rijbewijs en gelijke tijd dat je in druk verkeer mee kunt doen, zodat je vlot, veilig en zelfstandig auto kunt rijden. Daarna heb je alle tijd voor je eigen privé-dingen.  

 

Welk lespakket is het beste voor Spoedcursus rijbewijs in Utrecht 

 

Dit is vaak per kandidaat. Wij raden altijd aan eerst.de rijscholen in Utrecht te vergelijken voor dat je met rijopleiding begint. Wees vooral alert op de lestijden. Ene biedt zijn prijzen op 45min. van 50min.aan. Het lijkt wel goedkoper uit maar uiteindelijk ben je duurder uit dan de vermindering van volle 60min.uit. Rijschool Vlam geeft zijn rijlessen op volle 60min.aan. Wij hebben onze lespakketten altijd bepaald dat je bij ons goedkoper uit dan ergens bent. In de pakketten zitten standaard gratis herexamens bij. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je te verminderen naar je wensen te aanpassen. Ophalen waar je wilt, is geen probleem. We kunnen alles ophalen en afzetten. 

 

Theoriecursus 

 

Voor dat je met een spoedcursus begint, raden we aan dat je theorie al heb. Heb je hem nog niet, dan kun je bij ons naar auto ook theorielessen volgen. Onze Theoriecursus is tweedaags waarvan de tweede dag verbonden is aan een examen. Je wordt met ons eigen vervoer naar CBR gebracht. Onze theorie opleiden is altijd met 100% slagen gegarandeerd. Mocht je snel.met je theoriecursus beginnen, meld je gemakkelijk via onze website aan. We zullen snel mogelijk met je contact opnemen

 

 

https://www.rijschoolvlam.nl