Miron bv
Image default
Auto's en Motoren

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Lopik? Zoek niet verder!

Bent u op zoek naar een personenauto voor een niet al te hoge prijs, of kunt u nog wel een bedrijfsauto gebruiken? Ga dan naar Autohuis Benschop. Dit autobedrijf in Lopik biedt een groot assortiment aan gebruikte auto’s, die zo goed als nieuw aanvoelen. Het autobedrijf in Lopik is gespecialiseerd in de Volkswagen, maar biedt nog veel meer. Zo kunt u er terecht voor personenauto’s van Audi, Seat en Škoda en bedrijfsauto’s van Volkswagen Transporter, Caravelle, Crafter en Caddy.

Over deze autospecialist

Het autobedrijf in Lopik is als sinds 1983 actief, voorheen onder de naam Autoservice Benschop. In 1997 heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het onderhoud en de verkoop van de Volkswagen. In 2011 heeft er een uitbreiding van het autobedrijf plaatsgevonden, wat betreft de verkoop en het onderhoud van personenwagens. Deze uitbreiding maakt het aanbod completer. Inmiddels is het bedrijf zo ver gegroeid, dat het niet alleen nationaal opereert, maar ook internationaal.

Gebruikte modellen

Bij Autohuis Benschop wordt een groot aantal gebruikte modellen aangeboden. Wel zijn dit vaak jonge modellen. Het feit dat de auto’s al gebruikt zijn, zegt niets over de kwaliteit. Deze is namelijk nog steeds uitstekend. Bovendien worden alleen gebruikte auto’s met een lage kilometerstand aangeboden, zodat u er lang mee vooruit kunt en zijn deze auto’s onderhoudsvriendelijk.

Wilt u ook een auto kopen of gebruikmaken van de service van dit bedrijf?

Het autobedrijf in Lopik biedt een uitstekende service. Niet alleen kunt u bij het bedrijf terecht voor het kopen van een auto, ook voor onderhoud en reparaties bent u bij het autobedrijf aan het juiste adres. U wordt zo snel mogelijk geholpen. Bovendien wordt u van alle handelingen op de hoogte gehouden en krijgt u van het bedrijf te horen wanneer uw auto onderhoud nodig heeft. Aangezien het bedrijf in een bepaald aantal automerken is gespecialiseerd, bezit het over onderdelen en materialen van het merk zelf. Zo wordt uw auto altijd voorzien van de juiste onderdelen van de beste kwaliteit.