Miron bv
Image default
Auto's en Motoren

Bent u op zoek naar een garage in regio Schijndel?

Heeft u een garage nabij Schijndel nodig? Geen enkel probleem: hier is hét adres voor u. Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. is een garage in Heeswijk Dinther die gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van occasions en schadeherstel (al dan niet aan een occasion). Bij deze garage in regio Schijndel bent u verzekerd van service die aan alle BOVAG-eisen voldoet. Sinds 1969 worden bij het bedrijf in kwestie op professioneel vlak reparaties uitgevoerd aan auto’s. Hiervoor worden uitsluitend de scherpste tarieven gerekend, waardoor u nooit te veel hoeft te betalen. Bent u woonachtig in Hoevenbraak, Wijbosch of Boschweg? Ook dan bent u bij de garage in regio Schijndel aan het juiste adres. Klanten uit al deze plaatsen en de wijde omgeving van Schijndel behoren tot de klantenkring. U bent niet alleen verzekerd van het beste schadeherstel, maar ook van een selectie van ruim 150 degelijke occasions.

Garage met professionele insteek

Op zoek naar een professionele garage in omgeving Schijndel? Bij Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. hebben de vaklieden jarenlange ervaring in het werken met onder meer KIA modellen. Alle monteurs en professionals uit de garage in Heeswijk Dinther hebben een officieel KIA trainingsprogramma gevolgd. Ze zijn in staat ieder KIA voertuig optimaal te onderhouden en indien nodig te repareren. U kunt ook verschillende KIA voertuigen als occasion aanschaffen. Overigens beperkt de expertise zich niet tot dit merk. Ook worden er unieke SEAT-services aangeboden. Heeft u een heel ander merk auto? Dat is uiteraard ook geen probleem.

Ontvang service van breed opgeleide professionals

De monteurs van de garage nabij Schijndel zijn breed opgeleid en kunnen met ieder model auto uit de voeten. Zij hebben geen twee linkerhanden, maar juist rechterhanden (tenzij ze linkshandig geboren zijn, natuurlijk). Elk type auto is voor de monteurs kinderspel. Alle vakmensen in dienst van het bedrijf zijn gepassioneerde liefhebbers van auto’s en alles dat rijdt.

https://autobedrijfhurkmans.nl/