Miron bv
Image default
Auto's en Motoren

Snelheidsborden die ook inzicht geven in verkeersdoorstroming en -intensiteit

Is er een plek in uw gemeente waar steeds te hard wordt gereden, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan? Of bent u het zat dat niemand op uw bedrijventerrein of kampeerplaats zich aan de snelheid houdt? In beide gevallen is er een eenvoudige oplossing om ervoor te zorgen dat de meeste bestuurders zich beter aan de snelheidslimiet gaan houden. Met behulp van digitale snelheidsborden realiseert u dit namelijk in een handomdraai. De borden zijn eenvoudig te installeren en kunnen bovendien meer dan alleen snelheid meten, waardoor u waardevol inzicht krijgt in de doorstroming en de verkeersintensiteit op de plaats waar u het bord plaatst. Zeker wanneer u voor de betrouwbare borden van Actime kiest.

Een effectieve manier om ervoor te zorgen dat weggebruikers zich beter aan de snelheidslimiet houden

U heeft er misschien uw twijfels bij, maar het plaatsen van snelheidsborden die de snelheid van voorbijrijders digitaal weergeven werkt echt. Deze borden confronteren weggebruikers namelijk met hun snelheid en herinneren hen eraan dat ze beboet kunnen worden als ze te hard rijden. Dit doen ze door de juiste snelheid te belonen met groene cijfers en/of een blije smiley. Bestuurders die te hard voorbijrijden krijgen juist een boze smiley en/of rode cijfers te zien. Dit zorgt ervoor dat de meeste weggebruikers hun snelheid blijvend aanpassen. Natuurlijk blijft er altijd een hardnekkig deel dat zich nergens iets van aantrekt, maar u heeft in ieder geval al bij de meesten het rijgedrag positief beïnvloedt.

Informeer naar de mogelijkheden van deze verkeersoplossing

Het voordeel van digitale snelheidsborden is dat u deze ook permanent op een bepaalde locatie kunt plaatsen. Zo worden bestuurders blijvend met hun snelheid geconfronteerd en loopt u niet het risico dat ze na het weghalen weer in oude patronen terugvallen. Daarnaast is het een efficiënte oplossing die weinig mankracht kost. Regelmatige politiecontrole werkt uiteraard ook, maar dat kost meer mankracht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van borden die de snelheid van voorbijgangers digitaal weergeven? Neem dan contact op met de experts van Actime. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.