Miron bv
Image default
Auto's en Motoren

Volg een rijvaardigheidstraining bij deze motorrijschool in Almere

Wil je motor leren rijden en ben je op zoek naar een professionele rijschool? Zoek dan niet verder, want Verkeerschool RUUD is dé motorrijschool in Almere! Hier krijg je les van ervaren en gediplomeerde instructeurs die ervoor zorgen dat jij straks veilig de weg op gaat. Bij deze specialist kun je niet alleen reguliere lessen volgen, maar ze bieden ook rijvaardigheidstrainingen aan. Tijdens deze training staat veilig rijden centraal. Zo leer je onder andere hoe je veilig kunt remmen met hogere snelheden en hoe je het best kunt uitwijken bij een obstakel op de weg. Na het volgen van deze training kun je nog veiliger rijden op de motor en ben je goed voorbereid op onverwachte situaties.

Professionele rijlessen van ervaren en gecertificeerde instructeurs

Bij Verkeersschool RUUD werken ze met deskundige, ervaren en KNMV-gecertificeerde instructeurs. Hierdoor ben je zeker van professionele rijlessen waarbij je alles leert wat je moet weten om veilig te kunnen motorrijden. Alle instructeurs van deze motorrijschool in Almere volgen daarnaast jaarlijks een applicatiecursus. Hierdoor zijn ze altijd volledig op de hoogte van alle technieken, exameneisen en de laatste regels. Naast professionele instructeurs werken ze bij deze rijschool ook met nieuwe motoren met ABS en handvatverwarming. Daarnaast krijg je naast de praktijkles ook nog video-ondersteuning en kun je deelnemen aan motortoertochten.

Neem voor meer informatie en advies contact op met deze specialist

Schrijf je direct in voor professionele motorrijlessen bij deze motorijschool in Almere. Dit doe je eenvoudig via het online formulier op de website van Verkeersschool RUUD. Heb je vragen, wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je advies? Twijfel dan niet om eerst contact op te nemen met deze specialisten. Ook de contactgegevens vind je op hun website. Zij helpen je graag verder en kijken samen welk lespakket het meest geschikt is voor jou.

https://verkeersschoolruud.nl/