Miron bv
Image default
Auto's en Motoren

Een 45 kilometerauto van AIXAM kopen

Heeft u interesse in een AIXAM-brommobiel? Dan moet u zeker eens langsgaan bij Autobedrijf A. Minnaard in Kuinre, vlak bij Emmeloord. Dit is namelijk een erkende AIXAM-dealer en u kunt hier zowel een nieuwe als tweedehands 45 kilometerauto kopen. Zo is er altijd wel een brommobiel die perfect aansluit op uw wensen en budget. Daarnaast is het mogelijk om een 45 kilometerauto te leasen. Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand, waarbij verzekeringen, reparaties, onderhoud, banden en pechservice gewoon al bij zitten. Het enige waar u nog rekening mee moet houden, zijn de benzinekosten die u natuurlijk gewoon zelf nog dient te betalen.

Wist u dat u voor een brommobiel geen autorijbewijs nodig heeft?

Waarom velen ervoor kiezen om een 45 kilometerauto te kopen, is omdat u er geen autorijbewijs voor nodig heeft. Het enige wat u nodig heeft om hierin te mogen rijden, is een bromfietsrijbewijs (AM). Op uw AM-rijbewijs staat de code AM4, waarbij de 4 voor vierwieler staat. Natuurlijk horen hier ook alle veiligheidsregels bij die u natuurlijk goed uit uw hoofd weet met zo’n rijbewijs. Wilt u dus een 45 kilometerauto kopen zonder rijbewijs? Autobedrijf A. Minnaard verwelkomt u graag en voorziet u natuurlijk van alle informatie waar u benieuwd naar bent.

Stap binnen in de wereld van AIXAM

AIXAM is een van de betere merken wat betreft brommobielen. Het is dan ook Europees marktleider, waardoor dit autobedrijf in regio Friesland het merk met veel trots verkoopt. Een groot voordeel is dat u ruime keuze heeft uit een groot aanbod. Voor welke brommobiel u ook kiest, u weet zeker dat deze aan alle kwaliteitseisen voldoet wanneer u deze koopt bij Autobedrijf A. Minnaard. U kunt dus met een gerust gevoel de weg op. Indien u onderhoud – of onverhoopt toch reparaties – nodig heeft, kunt u bij dit bedrijf ook gewoon weer aankloppen. U wordt altijd vakkundig verder geholpen.