Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Co packing: voor het verpakken van al uw producten.

Bent u opzoek naar een bedrijf dat uw producten kan verpakken dan wel promoten? Dan bent u met co packing, de business van Na-Nomi, aan het juiste adres. Co packing bestaat uit meerdere diensten bij Na-Nomi. Zo kun je er terecht voor de volgende diensten:

  • Product displays: het vertonen van uw product of merk middels een display in een winkel.
  • Shrink wrapping: het verpakken van meerdere artikelen tezamen.
  • Product sleeving: het aanbrengen van een kartonnen omhulsel om uw product heen. Product stickers, labels & etiketten: het ontwerpen en aanbrengen van stickers en labels op uw producten.

Na-Nomi zorgt ervoor dat de verpakking van Fast Moving Consumer Goods optimaal worden afgestemd op de veranderende marktomstandigheden, distributiekanalen en afnemers. Ook denken zij graag met u mee omtrent uw concept. Tevens zorgt Na-Nomi voor de coördinatie tussen hun dienstverlening en die van andere betrokken partijen, zoals pakketdiensten.

Co packing wat is dat eigenlijk?

De meeste producten en merken zijn te herkennen aan een bepaalde kleur, vorm, logo en verpakking. Vaak zonder na te denken weet je hoe de verpakking eruitziet van een bekend merk. Denk bijvoorbeeld aan Mars; iedereen weet hoe het logo eruitziet. Hoe komt dat precies en wat gaat hieraan vooraf?
Middels contractverpakking, ook wel co packing genoemd, zorgt men ervoor dat losse of nieuwe producten een branding krijgen en direct ‘plank klaar’ zijn. Bedrijven met co packing ontwikkelen de branding van een bepaald product en zetten het hiermee op de kaart. Wanneer deze producten in de schappen liggen of een prominente plek krijgen in de winkel in een display raakt de consument er bekend mee. Uiteindelijk zorgt de herhaaldelijke blootstelling ervoor dat consumenten overgaan tot de aankoop van een product.
Een goed verpakkingsbedrijf weet dus hoe een product of merk het beste geëtaleerd kan worden. Na-Nomi weet als geen ander hoe het herkenbare productverpakking moet ontwerpen, waardoor uw verkoopcijfers stijgen en u uw concurrenten op de achtergrond houdt.

Voordelen Na-Nomi

Na-Nomi biedt een totaalconcept op maat aan voor elke logistieke uitdaging. Tevens bieden zij een aantal voordelen, namelijk:

  • Korte doorlooptijden;
  • Lage kosten;
  • Eén contactpunt voor de gehele logistieke keten;
  • Mogelijkheid tot investeren in co-packing proces;
  • Lage CO2-uitstoot;
  • Directe levering aan huis.

Neem daarom vrijblijvend contact op met de specialisten van Na-Nomi. Zij geven u een introductie tot uw mogelijkheden, bieden een quick scan, geven voorbeelden en referenties van klanten en bieden een simulatie van het gewenste resultaat.