Miron bv
Image default
Particuliere dienstverlening

Met deze cursus kun je leren om van jezelf te houden

Verlies je je jezelf uit het oog? Ben je te hard voor jezelf? Je kunt leren om weer van jezelf te houden met een cursus zelfliefde van Spirit Coaching. Als je weer van jezelf kunt houden, zal dit je leven veranderen. Tijdens de ‘Transformatie training liefde’ leer je over zelfliefde en worden er meerdere onderdelen behandeld. Zo ga je aan de slag met drie powertrainingen: ‘Heel je Hart’, ‘Jij bent Liefde’ en ‘Vergroot je wereld’. Deze training is online, zodat je altijd kunt meedoen, waar je ook woont. Het resultaat van deze cursus is een complete verandering van je leven, waarbij je stevig op je beide benen en in je kracht kunt staan.

Cursussen voor een gelukkig leven

Als je kunt leren om van jezelf te houden, zal dit bijdragen aan een gelukkig leven. Wil je hier meer over weten? Dan kun je bij Spirit Coaching ook terecht voor een cursus waarin je leert om gelukkiger te zijn. Geluk is een gevoel dat in ons zit. We kunnen dit geluksgevoel versterken door:

  • Dankbaar te zijn met wat je hebt;
  • Zo vaak mogelijk te knuffelen;
  • Trots te zijn op jezelf;
  • Te focussen op wat goed is in plaats van op wat niet deugt;
  • Te stoppen met klagen.

Wil je graag meer concrete tips voor het versterken van jouw gevoel van geluk? Lees dan het gratis e-book van de lifecoach van dit bedrijf. In dit werkboek over zelfrespect, zelfliefde en loslaten haal je inspiratie uit de vele voorbeelden uit haar eigen leven.

Volg deze cursus voor zelfliefde

Bij deze lifecoach kun je terecht als je hulp nodig hebt bij of vragen hebt over diverse thema’s rondom loslaten, manifesteren en geluk. Leren om van jezelf te houden en thuiskomen bij jezelf, dat is wat je hier leert. Wil je meer weten over alle cursussen en boeken die deze coach aanbiedt? Neem dan contact met haar op via de contactgegevens op de website.

 

https://spirit-coaching.nl/