Miron bv
Image default
Particuliere dienstverlening

Gaat u verhuizen naar Curaçao? Deze vervoerder helpt u

Als u gaat verhuizen naar Curaçao en u graag uw hele inboedel mee wilt nemen, dan is SME Suriname Shipping dé vervoerder voor u. Door hun jarenlange ervaring in zee- en luchtvrachttransport bent u ervan verzekerd dat uw eigendommen veilig en zorgvuldig worden verscheept naar uw nieuwe thuisland. Deze betrouwbare vervoerder neemt een stukje van uw zorgen uit handen tijdens het verhuizen naar het buitenland, bijvoorbeeld Curaçao. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen dat uw eigendommen, zoals inboedel, goed aankomen in de haven van Rotterdam en deze geweldige vervoerder regelt de rest!

Vereenvoudig uw verhuizing naar Curaçao

Een internationale verhuizing, bijvoorbeeld naar Caribisch Nederland, kan veel stress met zich meebrengen. Er is immers erg veel te regelen om uw inboedel naar de andere kant van de wereld te krijgen. De ervaren vervoerder SME Suriname Shipping is het aangewezen bedrijf om u hiermee te helpen. Wekelijks vertrekt er vanuit Rotterdam een zeevrachtschip van dit bedrijf en u kunt eenvoudig een afspraak maken om te zorgen dat uw inboedel hier aan boord staat.

In- en uitklaren van uw inboedel

Voorkom dat u voor verrassingen komt te staan bij het in- en uitklaren van uw inboedel. Ook hierbij kan deze gespecialiseerde vervoerder u te hulp schieten. Ga met één van hun specialisten in gesprek en ontdek wat u moet doen om een soepele binnenkomst van uw inboedel in Curaçao te verzekeren. Als u wilt verhuizen naar Curaçao kunt u vrijstelling krijgen op de invoerrechten van uw inboedel (met uitzondering van motorvoertuigen) mits u over bepaalde documenten beschikt. Welke documenten dit zijn kunt u achterhalen door contact op te nemen met deze ervaren vervoerder.

Neem contact op en regel uw internationale verhuizer vandaag nog

Als u verhuisplannen heeft naar Caribisch Nederland en u nog een betrouwbare vervoeder zoekt om uw inboedel naar de kant van de wereld te krijgen, schakelt u SME Suriname Shipping in. De jarenlange ervaring die deze vervoerder op zak heeft, garandeert u ervan dat uw eigendommen snel en veilig vervoert zullen worden. Neem vandaag nog contact met hun op om een afspraak te maken.

https://www.smeshipping.nl/