Miron bv
Image default
Particuliere dienstverlening

Een training voor zelfvertrouwen volgen bij een ervaringsdeskundige in Twente

Het volgen van een coachingstraject kan je veel voordelen opleveren. Heb je vaak last van stress? Vind je het lastig om jezelf op de eerste plek te zetten? Ben je altijd voor anderen bezig? In dat geval kan het helpen om een training voor meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie te volgen. Zo leer je in je eigen kracht te staan en weet je waar je energie van krijgt en wat energie kost. Voor meer rust in je leven en een duidelijk overzicht van je sterke en zwakke punten, kun je vaak terecht bij verschillende coachingpraktijken. In de omgeving van Twente kun je terecht bij BeeBlij in Oldenzaal voor een training voor meer zelfvertrouwen en acceptatie. Ontdek de service en diensten van deze praktijk!

Leer je sterke en zwakke punten kennen

BeeBlij is een eenmanszaak waar je samen met een coach aan de slag gaat om jezelf te leren accepteren. In een eerste gesprek ontdek je of deze praktijk bij je past. Voelt dit voor jullie allebei goed? Dan plan je verschillende vervolgafspraken in. Tijdens verschillende sessies voer je oefeningen uit en ga je met de coach in gesprek. Zo leer je je onbewuste patronen te begrijpen en krijg je inzicht in je sterke en zwakke punten. Je leert daarbij ook tools aan die je gemakkelijk in je dagelijks leven toepast. Zo krijg je meer innerlijke rust en leer je mindful beslissingen te nemen. Neem contact op met deze praktijk en start binnenkort met jouw training voor zelfvertrouwen in Twente.

Ontdek of deze praktijk wat voor je kan betekenen

Ben je benieuwd of een training voor meer zelfvertrouwen bij deze praktijk in Twente iets voor jou is of wil je meer weten over de werkwijze van deze coach? Neem dan contact op met BeeBlij en plan een eerste afspraak in. Dit kan zowel digitaal als op haar praktijk in Oldenzaal worden ingepland. Ervaar snel meer innerlijke rust en leer in je kracht te staan!

https://www.beeblij.nl/