Miron bv
Image default
Particuliere dienstverlening

Een fijn gevoel bij deze tandarts in Deventer

Zonder zorgen naar de tandarts gaan; dat wil toch iedereen? Vele mensen zijn zo gelukkig dat ze zonder enige stress hun behandeling tegemoet lopen, fietsen of rijden. Helaas is angst voor de tandarts niet iets ongewoons. Vanaf het moment dat u als kind voor het eerst bij de tandarts komt, kan het zijn dat u hier negatieve herinneringen aan overhoudt die u vervolgens altijd blijven beïnvloeden als u naar de tandarts gaat. Gelukkig heeft Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer hier de oplossing voor. De specialisten bij deze tandarts in Deventer weten namelijk precies hoe ze u rustig moeten krijgen en bieden u zelfs aan om onder narcose te gaan tijdens uw behandeling bij de tandarts. Dit houdt in dat u in een lichte coma wordt gebracht, waardoor uw zintuigen tijdens de behandeling even niet werken. U voelt daardoor geen pijn en zal zonder enige zorgen in de tandartsstoel liggen bij deze tandarts in Deventer!

Belangrijke informatie voor de behandeling

Natuurlijk is onder narcose gaan tijdens een behandeling bij de tandarts niet niets. Daarom geeft Tandartspraktijk St. Jozef in Deventer u eerst alle informatie die u nodig heeft als u besluit onder narcose te gaan. Deze tandenexpert weet natuurlijk precies wat hij doet en daarom zal er eerst een gesprek aan vooraf gaan waarin u vertelt over uw angsten. U zou dit kunnen vergelijken met een gesprek bij de psycholoog, maar dit is puur om u op uw gemak te stellen. Ook zullen zij u informeren over de zaken waar u rekening mee dient te houden als u kiest voor narcose tijdens uw behandeling bij deze tandarts in Deventer. U mag bijvoorbeeld de dag van uw behandeling geen alcohol drinken, roken of eten. Tijdens de behandeling wordt u uiteraard constant goed in de gaten gehouden door de tandarts en zijn of haar assistent. U hoeft zich dus nergens zorgen om te maken!

Maak uw afspraak en blijf bij deze tandarts

Bent u woonachtig in de omgeving van Deventer en zoekt u een goede tandarts? Dan is deze praktijk precies wat u zoekt. Ook als u een familielid weet waarbij er angst speelt voor de tandarts, kunt u deze experts zeker aanraden en hem of haar informeren over de mogelijkheid tot narcose tijdens de behandeling bij de tandarts. Meldt u nu aan!