Miron bv
Image default
Vakantie

Camping Le Parage in Noordwijk grenst direct aan duin en bos

Bent u aan het zoeken naar campings in Noordwijk die gelegen zijn aan de bossen en de duinen? Midden in de natuur om uitstekend tot rust te komen tijdens uw welverdiende vakantie? Dan is camping Le Parage perfect voor u. Deze camping doet zijn naam eer aan, het Franse ‘Le Parage’ betekent namelijk niets minder dan ‘streek achter de duinen’. En dat is het ook letterlijk, want deze camping ligt pal naast het prachtige natuurgebied Hollands Duin.

Camping Le Parage is uitermate geschikt voor mensen die graag van de natuur genieten en erg blij worden van rust. De camping is namelijk lekker kleinschalig, er zijn maar zo’n 34 kampeerplaatsen op de camping te vinden. Heerlijk tot rust komen dus zonder dat het saai is, in de omgeving kunt u namelijk de leukste uitjes ondernemen. En wat is er lekkerder dan na een uitje terugkeren op een fijne camping waar u de vogeltjes kunt horen fluiten, de zee kunt ruiken en in het voorjaar zelfs het aroma van de bollenvelden kunt waarnemen.

De kampeerplaatsen zijn ruim en allemaal voorzien van gras en een 6 ampère aansluiting. Op de velden zijn watertappunten te vinden. Verder beschikt camping Le Parage over sanitaire voorzieningen met warme douches die modern en schoon zijn, een babywasplaats die verwarmd is, een wasserette, een kantine voorzien van een bar en televisie, grote parkeerplaats op het terrein, een kinderspeeltuin en een speelveld en een basketbal- en voetbalkooi. Verder kunt u gebruik maken van gratis Wifi op uw campingplek.

Vanaf de camping kunt u naar hartenlust op de fiets de omgeving verkennen. Meerdere mooie fietsroutes zoals de bollenroute zijn direct vanaf de camping te vinden.

Vakantiepark Sollasi

Wilt u liever uw vakantie doorbrengen in een vakantiepark in Noordwijk? Ook dat kan natuurlijk! Vakantiepark Sollasi is een heerlijk vakantiepark, direct grenzend aan Noordwijk. Het park ligt naast het Oosterduinse meer en op 2 km afstand van het strand. Natuurlijk zijn ook de duinen en bossen binnen handbereik. Het park is leuk ingedeeld met vier- en zespersoons vakantiehuisjes. Een studio huren voor 2 personen behoort ook tot de mogelijkheden. Het park is zeer kindvriendelijk, er zijn meerdere speeltuinen, voetbalveldjes en tennisbanen. Ook zijn honden welkom in het park, mits u in een huisje verblijft. Beleef de perfecte vakantie bij camping Le Parage of vakantiepark Sollasi!

https://www.sollasi.nl/