Miron bv
Image default
Vakantie

Genieten van luxe camping verrassend goedkoop

Wil je binnenkort op vakantie, maar wil je niet hoeven te piekeren over hoe je dat allemaal gaat betalen? Kies dan voor een camping in Nederland. Want de campings in Nederland zijn ouderwets goedkoop, terwijl ze de afgelopen jaren een stuk luxer zijn geworden.

Op de geselecteerde campings verblijf je in een verrassend ruime tent, lodge of een huisje. En dat tegen een fractie van de prijs van een traditioneel vakantiehuisje. Het mooiste van alles is dat je verblijf helemaal voor je klaar staat. Ingericht en wel, met fijne bedden, een comfortabele eettafel en een eenvoudige keuken. Vaak is er zelfs wifi beschikbaar.

Omdat Nederland vanouds een land van echte kampeerders is, kun je overal in het land terecht. Boek bijvoorbeeld een camping aan de kust, verken Limburg of verken de Veluwe vanaf één van de Gelderse campings.

Kindvriendelijk

De locatie van je camping is slechts één van de dingen waar je op let bij het kiezen van je vakantieaccommodatie. Minstens zo belangrijk is of de camping bij je past. Kies voor een eco-friendly camping wanneer je wilt dat de footprint van je vakantie zo klein mogelijk is. Of misschien wil je ’s avonds wat rust, terwijl de kinderen in een aparte slaapkamer liggen. Heb je een lichamelijke beperking of gebruik je een rolstoel? Campings houden hier rekening mee, door extra voorzieningen voor invaliden te installeren.

Allerlei faciliteiten

Niet alleen de tenten zijn luxer dan je je kunt voorstellen. De camping zelf biedt ook enorm veel faciliteiten. Een zwembad en speeltuin zijn min of meer standaard, maar je kunt vaak ook terecht bij de horeca, een fiets huren of lekker bowlen of midgetgolf spelen.

Al deze campings vind je op Glampings.nl. Dus kom eens langs, blader door het aanbod en laat je inspireren voor je volgende vakantie. En als je de perfecte camping hebt gevonden, boek je je verblijf met een paar kliks.