Miron bv
Image default
Vakantie

Glamping

Waar gaan natuurbeleving en comfort hand in hand? Waar wordt je ’s ochtends heerlijk uitgerust wakker met een verse kop koffie terwijl je op je eigen plekje een heerlijk ontbijt geniet? Op de glamping natuurlijk.

Glamping is nieuw, glamping is hip en glamping is geweldig. Glamping, de term staat voor glamorous camping, combineert de luxe en het comfort van een hotel of pension met het heerlijke buitenleven van de camping.

Voorbij is de tijd dat je moest sleuren met een tent, die je vervolgens niet goed opgezet kreeg omdat je de scheerlijnen was vergeten. Nooit meer hoef je haringen krom te slaan in een veel te harde ondergrond. En ook dat slapen op een luchtbed (waarna je gebroken wakker wordt) is niet meer nodig. Met glamping slaap je in een luxe accommodatie die helemaal ingericht op je staat te wachten.

Natuurlijk, je kunt ook een vakantiehuisje huren, maar glamping levert een veel avontuurlijkere vakantie op. Maar dan wel met alle comfort die je van thuis gewend bent. Kinderen voelen zich ware ontdekkingsreizigers en jullie kunnen genieten van de rust.

Vooral de laatste jaren is glamping echt enorm in opkomst. Niet alleen in Nederland, maar in alle belangrijke Europese vakantielanden, zoals Frankrijk, Italië, Kroatië en Spanje. Wil je wel naar het buitenland, maar niet te ver weg? Ook in Belgie, Luxemburg of Duitsland is ongetwijfeld een glamping die bij jullie past!

Alleen de beste glamping is goed genoeg

Wanneer iets snel aan populariteit wint, springen steeds meer ondernemers in op de trend. Niet iedereen die op die trend wil meesurfen levert kwaliteit. Omdat we je een fijne vakantie gunnen en teleurstellingen willen voorkomen hebben we een aantal strenge selectiecriteria. Alleen wanneer een glamping aan al onze eisen voldoet, krijgt deze een plekje op Glampings.com.

Boek daarom je glamping vakantie via Glampings.com, dan zit je gegarandeerd op een goede locatie, op een glamping met allerlei fijne faciliteiten. Ook slaap je in een bijzondere accommodatie. Boek je vakantie direct, zodat je snel fijne nieuwe herinneringen kunt maken.