Miron bv
Image default
Vakantie

Motorvakantie Schotland, lekker toeren op je motor

Motorvakantie Schotland, dat gaat over drie mannen uit het mooie, Brabantse dorp Erp. Zij kennen elkaar al heel erg lang. Zij zaten samen op de lokale, lagere school. Sterker nog, ze zaten alle drie bij elkaar in dezelfde klas. Samen kregen zij les van juf Miep, van juf Els en vooral niet te vergeten van juf Kim. Ook kregen zij samen nog een jaar les van één of andere non. De naam van deze non weet ik niet meer. En zal me ook niet meer te binnen te schieten. Flink genieten van een motorvakantie in Schotland.

Beleef de vele prachtige natuur

Motorvakantie Schotland, ja het wordt nu toch wel heel hoog tijd dat ik zeg hoe deze drie mannen heten. Hier komen hun namen. Niet in volgorde van het alfabet maar dat maakt helemaal niks uit. De oudste heet Bertus, de middelste heet Tinus en de jongste heet Jo. Zij hebben alle drie best wel veel gemeen. Alle drie geboren en getogen in het leuke en mooie dorp Erp. Alle drie liefhebber, wat zeg ik een zeer groot liefhebber van dranken met alcohol erin. Alle drie hebben ze een motor. Ze zouden de motorvakantie in Schotland voor geen goud willen missen.

Lekker veel eten en drinken

Motorvakantie Schotland, ik was nog niet klaar met hun overeenkomsten want alle drie zijn het muzikanten. Die heel graag samen een deuntje ten gehore brengen in het plaatselijke café. Dit café heet In de bonte os. En eerlijk is eerlijk, onze drie mannen, maten, vrienden, kornuiten maken het soms wel heel erg bont. Toen het weer bijna Kerstmis was hadden ze alle drie zoveel gezopen, dat ze alle drie pardoes in de kerstboom vielen. Gelukkig kon alle schade weer gemakkelijk worden opgelapt.