Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Boek direct een rit met de rolstoeltaxi in regio Gelderland

Wanneer u in een rolstoel zit, kan het erg beperkt zijn waar u naartoe kunt gaan. Wellicht bent u volledig gebonden aan de rolstoel of is het niet mogelijk om bijvoorbeeld in de auto van een familielid te stappen. Wanneer u in Gelderland of daarbuiten ergens heen wilt, is de rolstoeltaxi de uitkomst voor u. In de rolstoeltaxi worden u en uw rolstoel geplaatst via een speciaal plateau, zodat u niet uit uw rolstoel hoeft.

Waarom vertrouwen op een gespecialiseerd taxibedrijf?

Een rit in een rolstoeltaxi kan voor mensen zeer veel stress opleveren, zeker wanneer zij een lange rit door Gelderland voor de boeg hebben. Dan is het erg prettig dat u zich vertrouwd voelt bij de chauffeur en dat zij op een bekwame wijze omgaan met de rolstoel. Iedere chauffeur van Taxibedrijf Buiting uit Stokkum is gecertificeerd om te rijden met de rolstoeltaxi volgens de richtlijnen van Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden. Zij weten dus precies hoe ze u in de taxi moeten plaatsen zonder problemen, zodat u zich te allen tijde veilig voelt. Bovendien geeft u zelf uw wensen aan. Vindt u het gezellig om te kletsen tijdens de rit of heeft u dit liever niet? De chauffeur past zich aan u aan. Het doel is om de rit met de rolstoeltaxi door Gelderland voor u zo prettig mogelijk te maken.

Reserveer eenvoudig uw taxi zodat u van A naar B komt

Als u een rolstoeltaxi nodig heeft om van A naar B in Gelderland te komen, dan is het aan te raden om uw taxi direct te reserveren via de website van Taxibedrijf Buiting uit Stokkum. Wilt u liever bellen om een rit te reserveren? Dat is natuurlijk ook mogelijk! De vriendelijke medewerkers staan u graag telefonisch te woord en luisteren naar uw wensen. Vervolgens staat de chauffeur stopt op het afgesproken uur voor uw deur!

https://taxibedrijfbuiting.nl/