Miron bv
Image default
Banen en opleidingen

Nieuwe baan dankzij Outplacement in Deventer

Voor mensen zoekende naar een baan kan goede outplacement in Deventer misschien wel de oplossing zijn voor het vinden van een nieuwe baan. Omdat wij samen met jou meekijken wat nou de ideale baan is voor jouw waar jij bijvoorbeeld wel gelukkig bent en met plezier heen gaat. En wat jij allemaal al beschikt en waar je met die kwaliteiten al aan de slag kunt zonder dat je het zelf doorhad. We geven je dus eigenlijk een duwtje in de goede richting en motiveren je weer actief te zijn op de markt en jezelf op de juiste manier aanbieden. En zorgen we ervoor dat jij het juiste salarissen krijgt voor de dingen die je verricht op de werkvloer. 

Waar helpen we bij

Om te beginnen is een ontslag nooit leuk omdat je zonder baan komt te zitten en dus ook geen inkomen meer hebt. Wij proberen je in te laten zien dat een ontslag ook een kans is om het ergens anders beter te doen. En te laten zien dat je wel tot bepaalde dingen in staat bent. En dat je weer met plezier naar je werk gaat, en is het belangrijk dat je voor jezelf nagaat of je eigenlijk wel gelukkig was op je oude baantje. Of of je het achteraf echt alleen voor het geld deed of omdat je het werk en de mensen gewoon erg leuk vond. Misschien kreeg je wel geen erkenning voor je werk en zijn nooit is iemand dat je het goed deed. En stelde het voor sommige allemaal wel niks voor, terwijl dat wel het geval is.

Zorgen voor de juiste afspraken tussen werkgever en werknemer

Daarnaast weten wij alles op het gebied van loon en de juiste werkomstandigheden, en de rechten die jij hebt als werknemer. Zo zorgen wij ervoor dat je de juiste vergoeding krijgt voor je werk, door een gesprek te voeren met je potentiële baas. En zorgen we ervoor dat je zelf kunt aantonen waarom jij geschikt bent voor de baan, en waarom jij vind dat je dat moet verdienen.