Miron bv
Image default
Banen en opleidingen

Een leuke bijbaan in Culemborg of omgeving

Wanneer je op zoek bent naar een bijbaan in de buurt van Culemborg, biedt Temko B.V verschillende leuke vacatures. Zij bieden een aanbod met vacatures in de horeca, bij veel verschillende tankstations. Houd jij van het bereiden van lekkere broodjes en koffie? Dan zit er altijd wel een vacature tussen die helemaal bij je past. Wil jij naast je school en afspreken met je vrienden geld verdienen door middel van een bijbaan in Culemborg? Dat is mogelijk! Dit bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers om hun team te versterken en met veel plezier hun werk vervullen. Als jij jezelf hierin herkent, is het mogelijk om meteen te solliciteren. Wie weet wordt jij dan snel lid van een leuk team aan enthousiaste mensen.

Solliciteren op verschillende leuke vacatures bij Shell de Lucht West

Temko B.V. biedt verschillende leuke vacatures aan. Zo is het mogelijk om bij Shell de Lucht West te solliciteren bij Starbucks. Het gaat hierbij om een tankstation die zich bevindt aan de snelweg, gelegen tussen Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch. Heb jij interesse in het maken van koffie en vind je het leuk om een praatje te maken met klanten? Wacht dan niet langer met het solliciteren bij Starbucks bij de Lucht West. Het is hier mogelijk om als parttime medewerker aan de slag te gaan met het bereiden van de lekkerste koffie. Hierbij heb je de mogelijkheid om door te groeien naar een eventuele supervisor. Uitdaging genoeg dus!

Solliciteer meteen op een passende functie

Dit bedrijf helpt je graag met het vinden van een passende bijbaan in Culemborg en omgeving. Er zijn genoeg vacatures, waardoor er altijd wel eentje tussen zit die bij je pas. Zo kun je onder andere bij Starbucks solliciteren, in de Lucht West. Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden. Bekijk het aanbod en start je sollicitatieproces.