Miron bv
Image default
Banen en opleidingen

Tekla tekenaar

Wat ga je doen?

Als ervaren Tekla tekenaar ben je verantwoordelijk voor de technische beschrijving van het project. Je zorgt ervoor dat het project wordt ontworpen op een manier die aansluit bij de wensen van de klant. Daarnaast ben jij degene die andere mensen op de tekentafel aanstuurt. Gedurende het hele proces ben jij de persoon die contact houdt met architecten, bouwers, aannemers en natuurlijk met collega’s. Daarom is communicatie een vaardigheid die essentieel is voor het uitvoeren van deze functie. Ook kun je goede details berekenen en ben je oplossingsgericht.

Wat wordt jou geboden?

* Verantwoord werk

* Hoog salaris tussen 3000 en 4000 euro

* Mogelijkheid van training

* Bedrijven met veel interessante bedrijfsuitjes

Wat zijn je verwachtingen?

* Afgeronde MBO opleiding (architectuur of vergelijkbare major)

* Heb ervaring in staal en beton

* Ervaar Tekla en Revit (aan)

* Je bent goed in het samenwerken, plannen, organiseren en berekenen van details

Waar ga je werken?

Je werkt in een familiebedrijf dat al 50 jaar actief is op het gebied van projectmatige staalconstructies. Het motto is: “We doen het samen”. Het heeft ongeveer 60 medewerkers en maakt gebruik van de nieuwste materialen, procedures en machines. Het team bestaat uit gemotiveerde mensen die elke dag hun beste rol spelen, van elkaar leren en het bedrijf naar een hoger niveau tillen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/technische-opleidingen.html