Miron bv
Image default
Banen en opleidingen

Een complete opleiding nagelstyliste in Nijmegen

Wil jij een opleiding tot nagelstyliste worden en woon je Nijmegen of omgeving? Dan is dit de juiste plek voor jou. Tijdens de beste opleiding nagelstyliste in Nijmegen leer je niet alleen de perfecte nagels zetten of lakken, maar ook alles wat daar omheen bij hoort. Hierbij kan je denken aan hoe je je eigen salon kan starten, hoe je klanten kan werven en nog veel meer belangrijke dingen die je echt niet wilt missen! Bij deze opleiding is de kans dat je succesvol wordt dus vele malen groter dan bij een andere opleiding tot nagelstyliste. Laat die euro’s maar binnen vliegen!

Het zetten van nagels

Tijdens de opleiding leer je over acrylnagels, gelnagels, french manicure en nailart. Dit zijn allemaal verschillende vormen om je nagels mooier te maken. Als nagelstyliste leer je hoe je dit kunt doen, maar ook alle andere dingen die erbij horen. Je moet bijvoorbeeld ook weten hoe je deze nagels kunt verwijderen op een veilige manier zonder de natuurlijke nagels te beschadigen. Het vijlen van de nagels in de juiste vorm is ook een kwaliteit waar je als nagelstyliste over moet beschikken. Ook dingen als het terugduwen van de nagelriemen en zorgen voor een schone en nette werkplek zijn natuurlijk van groot belang.

Het werk na de opleiding

Na de opleiding weet je zeker dat je een plekje kan reserveren in het werk. Omdat je super compleet, breed en goed bent opgeleid ben je veelzijdig en kan je op veel plekken aan het werk. Dit kan in een schoonheidssalon, een stylistbureau of een speciale behandelingssalon voor handen/voeten. Omdat je met deze opleiding ook in aanmerking komt met onder andere het opzetten van een salon is dat ook altijd nog een optie die open staat. Je kan zelf je plekje creëren en vanaf moment 1 erbij zijn. Het is een lastige opgave maar wie niet waagt wie niet wint. Het proberen is het altijd waar.