Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Bootmakelaars als deze zorgen voor een eerlijke aan- of verkoop van uw boot

Bootmakelaars, ook wel jachtmakelaars genoemd, zijn de schakels tussen de kopers en verkopers van boten en jachten. Eigenlijk doen bootmakelaars hetzelfde als aankoopmakelaars bij woningen: hij of zij taxeert een boot, zorgt ervoor dat het vaartuig in beeld komt bij potentiële kopers en voert de onderhandeling van de prijs uit. Ook de juridische en financiële afhandeling maken deel uit van het takenpakket van bootmakelaars. Het scheepsdossier en de keurmerken die nodig zijn worden hierbij in orde gemaakt voordat de boot in handen is van de koper. Wilt u een jacht, motorboot of zeilboot kopen en zoekt u hiervoor een geschikte en ervaren bootmakelaar? Schakel dan Jacks Marina in voor een succesvol resultaat!

Gespecialiseerd in aankoop en verkoop van boten

Jacks Marina is dé makelaar voor de aankoop van nieuwe en de verkoop van oude boten. Wanneer u op zoek bent naar een boot om op de zomerse dagen heerlijk mee uit te varen, of naar een jacht waarmee u grotere afstanden kunt afleggen, dan zijn de bootmakelaars van dit bedrijf u graag van dienst. Dit geldt ook wanneer u een boot heeft waar u graag vanaf wilt en een goede prijs voor wilt ontvangen. Het is verstandig om de hulp van een boot- of jachtmakelaar in te schakelen wanneer u een boot wilt kopen of verkopen, want bij het aankoop- en verkoopproces komen veel zaken kijken. Zo ziet u geen belangrijke taken of regelingen over het hoofd en bent u verzekerd van een succesvolle afhandeling.

Begeleiding van A tot Z

De bootmakelaars van Jacks Marina gaan stapsgewijs te werk en houden u op de hoogte gedurende het proces. Zij zorgen ervoor dat dat alle opties voorhanden zijn en dat u verstandige keuzes maakt, bijvoorbeeld wanneer meerdere geïnteresseerden voor uw boot reageren. Zo rekent u hier op een deskundige begeleiding en profiteert u van een uitgebreide kennis in de markt, of het nu gaat om een luxe jachtboot of juist een eenvoudige tweedehands sloep.

https://jacksmarina.nl/