Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Bij deze stuurhuis specialist kunt u altijd topkwaliteit verwachten

Als u auto-onderdelen van goede kwaliteit zoekt is het aan te raden om een specialistische leverancier in te schakelen. Hans de Haas Auto-onderdelen is zo’n specialist, in het bijzonder gespecialiseerd in het leveren van het perfecte stuurhuis. Stuurhuizen van de automodellen Ford Ka en Mercedes Sprinter zijn hun voornaamste producten, maar ook voor andere automerken vindt u bij hen de juiste onderdelen. Deze stuurhuis specialist levert altijd maatwerk met een uiterst prettige service. Ieder auto-onderdeel dat dit bedrijf levert is van uitstekende kwaliteit. Deze worden namelijk door een team van deskundige medewerkers geproduceerd en gereviseerd.

Advies dat deskundig en resultaatgericht is

Bij Hans de Haas Auto-onderdelen wordt voornamelijk gewerkt met gereviseerde onderdelen. Deze onderdelen worden allereerst uit elkaar gehaald, grondig onderzocht en tenslotte rigoureus getest. Zo kunnen zij u verzekeren dat een onderdeel goed werkt, met een volledige functionaliteit en hoge kwaliteit. Zij bieden hun klanten dan ook garantie op alle gereviseerde onderdelen. Hiermee weet u zeker dat de onderdelen voor lange tijd meegaan. Naast productie en revisie van auto-onderdelen biedt dit bedrijf ook deskundig en resultaatgericht advies. De jarenlange ervaring van het personeel van deze stuurhuis specialist komt uiterst goed van pas voor het overdragen van kennis. Zodoende kunnen zij u gericht informeren over de ideale onderdelen voor uw voertuig. Een dergelijk technisch advies bieden zij geheel kosteloos en vrijblijvend aan. Dat is nog eens service!

Maak een afspraak voor een bezoek

U kunt bij deze specialist naast het reviseren van stuurhuizen ook terecht voor andere werkzaamheden aan uw auto. Denkt u bijvoorbeeld aan het reviseren van stuurpompen- en kolommen, aircocompressoren, remtangen en dynamo’s, alsmede de kalibratie van stuurkolommen. Zij zijn werkelijk van alle markten thuis! U kunt direct een afspraak maken, waarna u langsgaat bij deze stuurhuis specialist om de mogelijkheden te bediscussiëren. Heeft u op voorhand nog enkele vragen? Neem dan telefonisch of per het contactformulier contact op met Hans de Haas Auto-onderdelen, dan helpen zij u direct verder!

https://www.hansdehaas.nl/