Miron bv
Image default
Hobby en vrije tijd

Laserkleiduifschieten – Een top uitje!

Laserkleiduifschieten – Een top uitje!

Kleiduifschieten, wie kent het niet. Het wordt veel gedaan bij bedrijfsuitjes en familiefeestjes. Echter is er tegenwoordig nog iets veel beters dan het traditionele kleiduifschieten. Namelijk, laserkleiduifschieten. In veel opzichten is dit een veel beter alternatief dan de traditionele variant.

Het verschil tussen de laserkleiduifschieten en de traditionele variant

Zoals de naam al doet vermoeden schiet je bij laserkleiduifschieten niet met hagel zoals in een normaal geweer. Maar wordt er middels verschillende laserstralen gemeten of je raak schiet. Ook schiet je de “kleiduif” niet kapot. De duif kan dus telkens weer opnieuw gebruikt worden om op te schieten. Dit is aanzienlijk beter voor het milieu. Er belanden namelijk geen resten van de kleiduif in bosjes. Wat veiligheid betreft is laserkleiduifschieten ook een stuk beter. Waar je af en toe hoort dat er ongelukken gebeuren met het schieten van hagel, hoeft u zich bij deze variant hier geen zorgen over te maken. Het enige wat namelijk uit de loop van het geweer komt zijn laserstralen die niet schadelijk zijn op het moment u er door wordt geraakt.

Voor jong en oud

Laserkleiduifschieten is een sport voor jong en oud. Bij de traditionele variant kunnen jongeren vaak niet meedoen, omdat het te gevaarlijk kan zijn. Daarnaast houdt niet iedereen van schieten met echte geweren. Laserkleiduifschieten is daarom een stuk toegankelijker voor alle leeftijden. Op deze manier heeft een uitje dat voor vrijwel iedereen geschikt is. Ook maakt het schieten met een lasergeweer een stuk minder lawaai dan met een echt geweer.

Meer informatie ontvangen over laserkleiduif schieten?

Dat kan! Twijfelt u of dit een geschikt uitje is voor uw bedrijfsfeest of familiedag. Vraag dan gerust meer informatie bij ons op. Wij helpen u graag verder en adviseren u over de mogelijkheden omtrent laserkleiduifschieten. Bekijk snel onze website en laat u informeren over laserkleiduifschieten.