Miron bv
Image default
Hobby en vrije tijd

De beste merken voor youngtimers

Wilt u weten wat de beste merken voor youngtimers van nu zijn? Lees dan snel verder. U heeft vanzelfsprekend wel eens gehoord van oldtimers, maar wist u dat er ook youngtimers zijn? Dit zijn fraaie auto’s met een leeftijd tussen de 15 en 25 jaar. Vanaf een leeftijd van 25 jaar mag een auto als een oldtimer bestempeld worden. Toch zijn er genoeg redenen om als verzamelaar te kiezen voor een youngtimer. Deze jongere auto’s zien er fraai uit en zijn een must-have voor de liefhebbers. Met het verstrijken der jaren veranderen youngtimers bovendien vanzelf in oldtimers. Welke automerken springen er op dit front bovenuit op dit moment? U ontdekt het wanneer u verder leest.

Wat zijn de beste automerken voor youngtimers van dit moment?

Er bestaan van die automerken die altijd kwaliteit afleveren. Op het gebied van zowel youngtimers als oldtimers springen deze fabrikanten er bovenuit. Porsche is een gigant op dit vlak. Vrijwel iedere auto die zij afleveren is een pareltje. Ook op het gebied van youngtimers hebben zij een aantal uitstekende auto’s afgeleverd. Zo zullen er een hoop liefhebbers zijn die maar wat graag auto’s zoals de Porsche 911 Cabrio 993 3.6 Carrera, de Porsche 718 Spyder 4.0 of de Porsche Cayenne 4.8 Turbo toe willen voegen aan hun verzameling. Porsche is de koning op het gebied van de beste youngtimers.

Ontdek ook de andere merken die het goed doen

Porsche wordt vaak bestempeld als de koning van de beste youngtimers, maar er zijn genoeg andere automerken die ook tot de beste automerken op het gebied van youngtimers van nu behoren. Het zal u bijvoorbeeld niet verbazen dat Mercedes in de loop der jaren ook enkele uitstekende youngtimers heeft afgeleverd. Goede voorbeelden hiervan zijn de Mercedes-Benz S-Klasse 500, de Mercedes-Benz SLK 55 AMG en de Mercedes-Benz SL-Klasse 450 SL Roadster. Daarnaast doet Audi het goed met auto’s zoals de Audi A8 6.0 W12 quattro en de S8 4.0 TFSI S8 Quattro Pro Line +. Ga gerust eens langs bij ClassicMaster en ontdek veel van de beste youngtimers van deze merken met eigen ogen.

https://classicmaster.nl/