Miron bv
Image default
Woning en Tuin

Een vloerkleed gemaakt van een koeienhuid

Vroeger zag je geregeld bij mensen echte dierenhuiden in huis liggen. Vooral in de combinatie met hout werd dit veel gebruikt en het gaf een warmere en robuustere uitstraling. Tegenwoordig is dat net zo, want die stijl is tijdloos. Daarom is By Max dierenhuiden gepassioneerd bezig met het maken van allerlei woonaccessoires gemaakt van dieren. Hierbij denk je aan opgezette dieren die je als muurdecoratie kan hangen, maar ook aan een vloerkleed gemaakt van een koeienhuid of gewoon dierenhuiden die je kunt kopen bij de specialist. Je kunt eindeloos variëren met de verschillende dierenhuiden en accessoires, want je gebruikt het zowel in de woonkamer, in de slaapkamer of elders in huis of tuin.

Verschillende maten voor ieder huis

Het maakt niet uit of je veel of weinig ruimte hebt in je huis, want By Max dierenhuiden verkoopt verschillende maten huiden. Niet elk dier heeft immers evenveel vacht, dus de kleden zijn nooit precies even groot. Je kiest uit de maten S, M, L of XL. Afhankelijk van jouw ruimte en jouw wensen kun je dierenhuiden kopen die mooi bij jouw interieur passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi vloerkleed van een koeienhuid? Ook hierin heb je verschillende keuzes. Wil je bijvoorbeeld een druk gevlekte print of liever een bruine koeienhuid? Het kan allemaal, want koeien zijn verschillend. Tevens plaatst de specialist foto’s van ieder product op de website en het product dat jij koopt, is precies het product van de foto. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een andere koeienhuid vals vloerkleed krijgt als je dierenhuiden gaat kopen.

Breng een bezoek aan de showroom

Weet je niet zeker of koeienhuiden of andere dierenvellen iets voor jouw interieur zijn? Dan hoef je natuurlijk niet meteen online te bestellen. Je kunt ook besluiten langs te gaan bij de showroom waar je alle producten met eigen ogen kan bekijken. Is het vloerkleed van koeienhuid precies wat jij wilt? Dan kun je jouw dierenhuiden daar of online eenvoudig kopen.