Miron bv
Image default
Mode en Kleding

Nieuwe bh kopen? Dan is dit belangrijk

Nieuwe bh kopen? Dan is dit belangrijk

De kans dat jij als vrouw één, twee of misschien zelfs wel drie lievelings bh’s hebt die je doorgaans het meeste draagt is aanzienlijk. Toch komt er vroeg of laat een moment dat je afscheid moet nemen van één van deze bh’s. Ze zullen namelijk na verloop van tijd simpelweg toe zijn aan vervanging. Voor de meeste vrouwen is dit een moment van paniek, want je zult zien, het merk en model wat je zo fijn vindt, is er niet meer. Je moet dan ineens over naar een ander type bh, wat ervoor kan zorgen dat het nog een hele uitdaging wordt om de juiste keuze te maken. Sta jij voor deze keuze, dan is het belangrijk te letten op onderstaande zaken.

Meten

Wanneer je altijd een rosa faia bh hebt gedragen, maar nu voor iets anders gaat, dan kan het verstandig zijn je bh maat op te laten meten. Niet alleen omdat ieder model anders valt, maar ook omdat je borsten gedurende de afgelopen tijd kunnen zijn veranderd. Stel je bent tussentijds zwanger geweest, dan is het aannemelijk dat je borsten vaak blijvend een maatje groter zijn dan voorheen. Door ze zelf op te meten of op te laten meten in een lingeriezaak, weet je zeker dat je met de juiste bh naar huis gaat. Zo hoef jij je dus geen zorgen te maken over het feit dat jij afscheid moet nemen van je lievelings bh, want je scoort ontzettend eenvoudig een nieuwe.

Gebruik

Het is een wezenlijk verschil wanneer je op zoek gaat naar een normale bh of een sport bh. Bij de aanschaf van een sport bh let je immers op andere zaken, dan wanneer je een normale bh aanschaft. Waar je bij een normale bh kiest voor een beugel, is een sport bh zonder beugel vaak een aanrader. Kortom, bepaal voor jezelf waar en wanneer je deze bh wenst te dragen, zodat je voor jezelf een selectie kunt maken uit bh’s waaruit je uiteindelijk je keuze kunt maken.

Budget

De aanschaf van een nieuwe bh kost geld. Het is dus verstandig vooraf voor jezelf te bepalen hoeveel geld jij maximaal wilt uitgeven aan een nieuwe bh. Wel is het goed om in je achterhoofd te houden, dat je beter twee of drie kwalitatief hoogwaardige bh’s kunt aanschaffen, dan dat je kiest voor een stuk meer goedkopere varianten gaat. Door vooraf met jezelf af te spreken hoeveel je ongeveer uit wilt geven, zal je in de winkel bijvoorbeeld de luxe sport bh grote maten voorbij kunnen lopen. Dit zorgt voor een stuk meer rust in je hoofd en kun je gericht op zoek.