Miron bv
Image default
Mode en Kleding

Een akte tas maakt je outfit compleet

Een akte tas maakt je outfit compleet

Je hebt ze vast wel eens zien lopen, mannen met keurig nette kleden met in hun ene hand een telefoon en de andere een prachtige stijlvolle leren tas. Waar deze tas van origine eigenlijk speciaal is ontworpen voor vooral advocaten en accountants, zien we dat deze aktetassen, zoals ze worden genoemd, door steeds meer mensen worden gebruikt als tas om de dagelijkse spullen in mee te nemen naar kantoor. Natuurlijk niet voor niets, ze zien er ontzettend stijlvol uit en nog een enorm praktisch ook. zo heb jij in één tas alles overzichtelijk bij de hand, van een belangrijk document tot aan een pen. Kies je voor een groter model, dan kun je zelfs je lunch en laptop nog meenemen. 

Voordelen

De voordelen van een aktetas zijn enorm, niet alleen zijn ze ontzettend praktisch, maar ook een ware toevoeging aan je outfit. Het ziet er toch een heel stuk beter uit, dat wanneer jij een zakelijk afspraak hebt, je de belanrijke documenten uit een chique myomy tas haalt, dan in plaats van uit een rugzak. Voor interne zaken is het niet direct heel bezwaarlijk, maar wanneer je klanten bezoekt, is het natuurlijk geen gezicht. Een ander bijkomend voordeel, is dat je deze tas eenvoudig met je mee kunt dragen aan de daarvoor speciaal bestemde handvaten die zitten bevestigd aan de tas. Wil je hem als schoudertas school gebruiken, dan is het wellicht handig een extra band (indien mogelijk) te bevestigen. 

Wat kosten ze?

De kosten voor een goede aktetas kunnen flink uiteen lopen. Waar je al een model hebt voor minder dan 100 euro, bestaan er ook leren tassen die tot wel enkele honderden euro’s kosten. Volledige afhankelijk van voor welk model of je uiteindelijk kiest, kun je het zelf zo gek maken als dat je zelf wilt. Zo kun je kiezen voor een luxe leren tas, maar ook een imitatieleer (kunststof) behoort tot de mogelijkheden. Wil jij je tas ook als een crossbody tas willen kunnen dragen, dan kan het zijn dat je hiervoor apart een extra band zou moeten aanschaffen. Door voor jezelf helder te hebben wat je wensen zijn en vooral wat noodzakelijk is, kun je eenvoudig en overzichtelijk online zien welke mogelijkheden er zijn en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Bij twijfel is het wel verstandig de tas fysiek te bekijken. Zo heb je een gevoel van het materiaal en kun je eenvoudiger zien hoe de indeling van de tas is.