Miron bv
Image default
Tuin en buitenleven

Grasmengsel zorgt ervoor dat veehouderij naar de basis gaat

Grasmengsel zorgt dat de veehouderij terug naar de basis gaat. Door op een maximale manier samen te werken met de natuur, verlagen zij  gemakkelijk en snel  kosten. Pure Graze is een familiebedrijf dat twee verschillende producten heeft ontwikkeld, namelijk: mengsel van kruidenrijk gras genaamd Saladebuffet en het natuur-inclusieve bedrijfssysteem PG NxT-STEP® Farming. Het systeem is onderbouwt met holistisch landbouw. Het grootste resultaat boekt u door dit systeem in zijn geheel toe te passen. Deze specialist heeft een kruidenrijk grasmengsel uit de veehouderij geproduceerd. Dit bestaat uit diverse soorten gras, klavers en kruiden. Voor het laten dalen van kosten van kunstmest en krachtvoer is dit de ideale oplossing.

Seeds en consultancy

Deze specialist brengt sinds 2008 kruidenrijk grasmengsel van de veehouderij op de markt. Door het grasland met kruidenmengsel te verrijken, heeft uw vee gezond en compleet voer. Ook vindt u hier een groot aanbod van zaden. U kunt hier verschillenden kruiden zaaizaad kopen. Cichorei en smalle weegbree zaaizaad is van toepassing wanneer u voeder van hoogwaardige kwaliteit wilt aanbieden. Sinds 2003 adviseert dit bedrijf ook veehouders, NGO’S en overheidsinstellingen over duurzame landbouw. Dit advies gaat voornamelijk over hun zelf ontwikkelde natuur-inclusieve bedrijfssysteem. Hierbij gebruiken zij ook gebruik van natuurlijke systemen. Dit doen zij om een hoger inkomen te realiseren met een bijbehorende lagere footprint. Daarnaast houdt deze specialis zich ook bezig om op een goedkope wijze melk te produceren. U profiteert bij deze experts van 30 jaar ervaring.

Bespreek de verschillende mogelijkheden

Wanneer het grasland gezaaid wordt, verhoogt u de biodiversiteit in de wei. De diepe planten zorgen dat de kwaliteit van de bodem wordt verhoogd en dat de droogte resistentie beter wordt. Voor meer informatie over grasmengsel van de veehouderij, bezoekt u de website van Pure Graze. Hier vindt u tevens ook de contactgegevens wanneer u contact wilt opnemen met het bedrijf.