Miron bv
Image default
Tuin en buitenleven

Een Kioti-tractor

Een Koreaanse Kioti-tractor staat bekend om de uitzonderlijke kwaliteit die keer op keer door dit merk geproduceerd wordt. Het is een echte aanwinst voor iedereen die werkzaam is in de agrarische sector of in loondienst. Wanneer u een Kioti-tractor wilt aanschaffen, doet u dat bij een echte expert op het gebied van machines en werktuigen voor de landbouw, namelijk Jan Peters en Zonen uit Dreumel. Doordat zij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in dit vakgebied, zijn deze specialisten uitstekend in staat om u advies op maat te geven bij het uitzoeken van het juiste werktuig voor uw situatie. Na aankoop van uw Kioti-tractor of een van de andere kwalitatieve tractoren, bent u altijd welkom om terug te komen voor een reparatie of een onderhoudsbeurt. Zo blijven uw werktuigen in topconditie!

Ook een maaier voor uw landgoed vindt u hier

Naast dat u bij deze expert terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige Kioti-tractor, hebben zij ook machines in huis om een ruw terrein om te toveren in een strak landschap. De Limpar-ruwterreinmaaier rekent snel en gemakkelijk af met hoog gras en struikgewas. Wanneer u een grote oppervlakte moet onderhouden is het niet altijd rendabel om alles te snoeien, grasmaaien en wortels te trekken, dit kost simpelweg te veel tijd en energie. De Limpar-ruwterreinmaaier neemt u het zwaarste werk uit handen, zodat uw terrein er weer helemaal netjes bij ligt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met een Limpar-ruwterreinmaaier? De enthousiaste medewerkers vertellen u er graag meer over.

Haal uw werktuig in huis

Ga langs bij Jan Peters en Zonen in Dreumel en ontdek wat deze vakmensen voor u kunnen betekenen. Laat u ontlasten van het zware werk door de juiste machine aan de haak te slaan. Voor advies of meer informatie kunt u deze experts bellen via het telefoonnummer op hun website.