Miron bv
Image default
Tuin en buitenleven

Van tuinpad tot sierstraat: Egalisee maakt het in orde

In Breda zit een bedrijf dat gespecialiseerd is in bestraten. De medewerkers zijn behendig in het aanleggen van opritten, tuinpaden, terrassen, sierstraatjes et cetera. Zij gebruiken hiervoor de meest uiteenlopende stenen en tegels. We noemen:

–        hardstenen tegels;
–        keramische tuintegels;
–        Schellevis;
–        half-harde tegels;
–        betonsteen / betontegels;
–        kinderkopjes.

Als het om sierbestrating Breda, Etten-Leur, Chaam of Rijsbergen gaat zit u dus goed bij Egalisee.

Een professioneel tuinterras aan laten leggen

Kunt u zich ook zo verheugen op die heerlijke, lange zomeravonden buiten? Wat denkt u van keramische tegels leggen in de tuin? Het creëren van een comfortabele plek om te eten met het hele gezin en te borrelen met vrienden, hoeft geen ingewikkelde klus te zijn. Zeker niet als u een en ander overlaat aan de mannen van Egalisee. Zij kunnen adviseren over soorten tegels, de stenen vervolgens tegen scherpe prijzen voor u inkopen en het tuinterras professioneel aanleggen.

Keramische tegels, u kent ze vast wel, zijn erg populair. Van oudsher worden ze binnenshuis gebruikt, met name in keukens en woonkamers. Keramieken tegels hebben een mooi kleurenpallet en zijn oersterk. Groot voordeel is dat ze niet glad worden als het regent. Bij de aanleg van een terras met keramische tegels is het bewerken van de ondergrond essentieel. Die moet namelijk verdicht, waterdoorlatend en perfect op lichte afschot uitgevlakt zijn. Zo’n stabiele basis maakt het terras bestand tegen vrieskou in de winter en hete temperaturen in de zomer.

De mannen achter Egalisee

We noemden ze al ‘de mannen van Egalisee’. We stellen ze nog even aan u voor. Anton Baremans en Bas Beekers, zo heten de oprichters van Egalisee Bestratingen. Ze waren collega’s en kwamen erachter dat ze een bijzondere klik en dezelfde interesses hadden. Inmiddels runnen Anton en Bas al jaren met heel veel plezier en succes Egalisee Bestratingen. In Breda en omgeving is Egalisee een begrip. Zowel particulieren als bedrijven en instellingen weten de firma te vinden. Speerpunten van Egalisee zijn: persoonlijk contact tijdens het hele project, secuur en snel werken, deadlines altijd halen, geen onverwachte / extra kosten.

https://www.egaliseebestratingen.nl/