Miron bv
Image default
Zorg

Je zorgadministratie eenvoudig regelen met de software van Edevop

Ben je een ergotherapeut en ga je een eigen ergotherapiepraktijk starten? Als ergotherapeut ben je dagelijks cliënten aan het helpen met lichamelijke of psychische problemen. Naast het geven van de juiste zorg, komt daar ook de administratie bij. Zoek je nog een gebruiksvriendelijk en betaalbaar softwarepakket? Dan is de epd software van Edevop echt iets voor jou! In dit alles-in-1 pakket zitten de meest noodzakelijke functionaliteiten die je voor je praktijk nodig hebt. De software bevat een eenvoudig te gebruiken EPD formulier, een handige agenda voor al je afspraken, declaratie- en facturatie mogelijkheden en Zorgmail. Ook betaal je niet teveel, want voor €35 in de maand kun je de software van Edevop al gebruiken.

Flexibel en veilig werken met Edevop

Edevop Online is een webbased softwarepakket. Wat betekent dat je vanuit een website werkt. Dit heeft als voordeel dat je op ieder moment van de dag en op iedere locatie kunt inloggen en bij je gegevens kunt. Omdat er aan het waarborgen van de veiligheid van je gegevens veel waarde wordt gehecht is het platform gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Daarnaast worden al je gegevens veilig in de cloud opgeslagen. Het beschermen van gegevens is een continue proces. Er worden daarom interne audits en door een externe auditor wordt ieder jaar het bestaan en werking gecontroleerd van het kwaliteitssysteem.

Voor wie?

Edevop is te gebruiken door de volgende beroepsgroepen:

  • Fysiotherapeuten;
  • Ergotherapeuten;
  • Logopedisten;
  • Oefentherapeuten.

Heb je nog een vraag over de software van Edevop online? Misschien wordt je vraag beantwoord op de website van edevop.nl bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de helpdesk op telefoonnummer: 085 773 14 74. Op werkdagen kun je ze bellen tussen 9.00 en 17.00 uur en op donderdag kun je ze bereiken van 9.00 tot 15.00 uur.

https://www.edevop.nl/