Miron bv
Image default
Tweewielers

Uw allround fietsenwinkel in de buurt van Schagen

Fietsen van Graas is dé allround fietsenwinkel in ’t Zand, nabij Schagen. Of u nu een splinternieuwe fiets wilt kopen, een betaalbare tweedehands fiets of fietsonderdelen, het kan allemaal bij deze winkel! Daarnaast kunt u in de fietsenwinkel van Frank van Graas ook terecht voor onderhoud en reparatie van uw fiets. Kortom: een echte allround fietsenwinkel voor al uw fietsbenodigdheden in omgeving Schagen.

Voor alle soorten fietsen op de juiste plek

Bent u op zoek naar een fiets voor de dagelijkse tocht naar werk, school of bijvoorbeeld de supermarkt? Ga dan voor een van de vele stadsfietsen die fietsenwinkel Fietsen van Graas in ’t Zand in het assortiment heeft. Bent u benieuwd of een e-bike wellicht iets voor u is? Laat u dan eens informeren door Frank van Fietsen van Graas over de voordelen van deze populaire fietsen of schaf er direct een aan!

Uitstekende tweedehands fietsen

Bent u toe aan een nieuwe fiets maar heeft u een beperkt budget? Ook dan moet u bij deze fietsenwinkel in de buurt van Schagen zijn. In het assortiment vindt u verschillende tweedehands fietsen die in prima staat verkeren. Dit is een belofte die ze bij Fietsen van Graas durven te maken, ze geven namelijk maar liefst 3 maanden BOVAG-garantie op de fietsoccasions.

Ook op de juiste plek voor uw onderhoud en fietsonderdelen

Fietsen, en dan met name elektrische fietsen, hebben regelmatig onderhoud nodig. Ook deze zorg nemen ze bij Fietsen van Graas graag uit uw handen. Ze kunnen zelfs uw reguliere stadsfiets elektrisch maken! Bent u slechts op zoek naar onderdelen of accessoires voor uw fiets? Ook deze ontbreken niet in dé allround fietsenwinkel nabij Schagen.

Plan direct uw bezoek of neem contact op

Wilt u weten welke fiets het beste aansluit op uw wensen? Of bent u gewoon benieuwd naar de vele fietsen in het assortiment van deze fietsenwinkel? Plan dan direct uw bezoek of neem contact op via de contactgegevens op de website van Fietsen van Graas. Zij helpen u graag op weg!

https://rijwielhandelvangraas.nl/