Miron bv
Image default
Tweewielers

Bezoek deze fietsenwinkel nabij Nijmegen en vind hier zowel tweedehands als nieuwe fietsen

Als er iets is wat wij Hollanders graag doen, dan is het wel fietsen. Heerlijk even naar buiten voor een blokje om of om dagelijks op en neer naar het werk te gaan. De fietspaden lenen zich uitstekend om voor uw dagelijkse bezigheden de fiets te pakken. Daarnaast is een fietsroute door de natuur uiteraard ook een heerlijke activiteit. Het hebben van een goede fiets is dan ook een echte must. Wilt u graag een nieuwe of tweedehands fiets aanschaffen waarbij u een ruime keuze heeft? Bezoek dan eens deze fietsenwinkel nabij Nijmegen!

Een uitgebreide fietsenwinkel in de buurt van Nijmegen

Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen in hét adres als u een fietsenwinkel in de regio Nijmegen zoekt. Met ruim 12 jaar aan ervaring mogen zij zich een ware specialist noemen op het gebied van fietsverkoop. Bij hen koopt u zowel tweedehands als nieuwe fietsen. In hun uitgebreide assortiment vindt u diverse A-merken terug zoals Cortina, Batavus, Gazelle en Union. Zij zijn een onafhankelijke tweewielerspecialist, wat betekent dat zij hun eigen assortiment samenstellen. Hierbij houden zij de prijs-kwaliteitverhouding in goede balans. Naast hun uitgebreide aanbod fietsen, bieden zij ook een randassortiment met verschillende benodigdheden en accessoires, zoals helmen, fietstassen, sloten en regenkleding. Zo bent u na een bezoek bij deze fietsenwinkel nabij Nijmegen in één keer klaar om te gaan.

Breng een bezoek aan de winkel

Wilt u binnenkort graag deze fietsenwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen, bezoeken? Zij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Dan helpen ze u graag verder en voorzien zij u tijdens uw aankoop van persoonlijk en gedegen advies. Ook wanneer u een proefrit wilt maken is dat bij hen mogelijk. Zelfs wanneer uw (elektrische) fiets of bromfiets toe is aan onderhoud of reparatie, kunt u bij hen in de werkplaats terecht. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan telefonisch contact met hen op.

https://marivanrens.nl/