Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Ook voor grote groepen is een taxi in Den Haag dé oplossing

Een busje is de ideale taxi wanneer u met een grotere groep vervoerd wilt worden in de omgeving Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan een avondje op restaurant met uw vriendengroep, een bezoek aan de grootouders met de hele familie of juist een rit richting de luchthaven om uw vakantie te starten. Wat de reden ook is, met een taxi van Den Haag Tax bent u gegarandeerd op tijd op uw bestemming en komt u volledig uitgerust aan. Deze taxicentrale is 24/7 bereikbaar en ook de taxi’s rijden rond de klok voor u – zelfs de meest vroege óf late afspraken zijn dus geen probleem op het gebied van vervoer.

Voor hoeveel mensen is het mogelijk om vervoer te regelen?

Bij Den Haag Tax worden groepen van 5 personen of meer vervoerd met een taxibusje. Hier passen maximaal 8 personen in. Het groepsvervoer wordt geregeld tot een maximum van 16 personen – met andere woorden, het is mogelijk om twee volle taxibusjes te reserveren. Het is de perfecte manier om groepsvervoer te regelen waarbij u allemaal tegelijkertijd op de bestemming aankomt én het is per persoon een stuk goedkoper dan aparte taxi’s regelen. De taxibusjes zijn erg ruim waardoor iedereen een prettige zitplaats heeft. Bovendien spreken alle chauffeurs goed Nederlands en, indien gewenst, Engels. Op deze manier is de communicatie altijd prettig en weet u precies waar u aan toe bent.

Reserveer een rit met een taxibusje

Wilt u graag uw taxivervoer bestellen bij de beste taxicentrale in de omgeving Den Haag? Voor alle ritten van en naar Den Haag bestelt u een taxi bij Den Haag Tax. Dit kan door het formulier op de website in te vullen of door een belletje te doen naar de taxicentrale die de gehele dag en nacht bereikbaar is. Dan helpen ze u graag verder om de rit in te plannen mocht dit via het online formulier niet lukken.