Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Regel een verhuisbus voor het verhuizen van uw inboedel

Gaat u binnenkort verhuizen en zoekt u naar een vervoersmiddel voor uw meubilair? Huur dan een verhuisbus bij een verhuurder van transportvoertuigen! Blue Rent a Car is zo’n bedrijf. Deze verhuurder beschikt over een uitgebreid assortiment aan vervoersmiddelen. U kunt bij hen terecht voor bedrijfsauto’s, bestelwagens, busjes voor personenvervoer en verhuiswagens. Elk type wagen is verkrijgbaar in verschillende grootten en types. Voor het verplaatsen van uw eigendommen biedt deze verhuurder flexibele oplossingen op het gebied van transport.

Profiteer van een klantvriendelijke service

Wanneer u een verhuisbus huurt, maakt u van het verhuizen een soepele en snelle klus voor u en uw gezin. Een verhuisbus beschikt over een flinke laadruimte voor al uw bezittingen. Het laadvermogen van de bussen van Blue Rent a Car verschilt van 740 tot wel 1140 kilo! Bovendien is het huren van een verhuisbus betaalbaar: u huurt er al een vanaf 75 euro per dag. Naast een voordelige prijs bent u bij dit bedrijf ook verzekerd van klantgerichte service. De professionals denken graag met u mee welk type verhuisbus het meest geschikt voor u is, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Andere voordelen van huren bij deze firma is dat het zeven dagen per week mogelijk is om een bus te huren, de verhuur verloopt geheel kilometervrij én u kunt indien gewenst een navigatie voor in uw busje huren. Klantvriendelijkheid staat centraal bij deze transportspecialist.

Informeer naar de mogelijkheden

Breng een bezoek aan de showroom van een van de vestigingen van Blue Rent a Car en zoek een geschikte verhuisbus uit. U vindt hen in Amsterdam, Alphen aan de Rijn en Den Bosch. Ook kunt u uw verhuisbusje huren via de website. Mocht u meer willen weten over de diensten van Blue Rent a Car, kunt u eenvoudig contact met hen opnemen. De medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar.