Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Een cursus voor een bobcat certificaat halen

Deze cursus veilig werken met de minigraver is voor personen die al beschikken over enige ervaring en al gewerkt hebben met de minigraver of personen die hun bobcat certificaat veilig werken met de minigraver willen halen en nog geen ervaring hebben. Van de minigraver wordt de laatste jaren steeds meer gebruik gemaakt omdat er al een hele reeks kleinere minigravers leverbaar zijn, en wordt de minigraver steeds vaker ingezet. Door een ruime keuze aan voorzetapparatuur zoals klemmen en vorken, blijft het niet meer beperkt tot alleen de traditionele bak. Hef-en hijsmiddelen mogen volgens de Arbowet alleen bediend worden door personen die beschikken over specifieke deskundigheid. Een minigraver valt ook onder de regelgeving, u voldoet aan de door de Arbowet gestelde eisen met deze minigraver cursus en het halen van een bobcat certificaat. 

Veilig werken met de Minigraver

De opleiding veilig werken met de minigraver is voor personen die al beschikken over enige ervaring en al gewerkt hebben met de minigraver of personen die hun bobcat certificaat veilig werken met de minigraver willen halen en nog geen ervaring hebben. Een persoon die aan de eisen van de Arbowet en verzekeraars wil voldoen kan de opleiding veilig werken met de minigraver volgen en zo het bobcat certificaat halen. In het kader van de Arbowet is een onderneming verplicht werknemers grondig te instrueren met betrekking tot het gebruik van een minigraver.

Opleidingsgegevens

De trainingsduur voor het bobcat certificaat. Tijdens deze training worden praktijk en theorie afgewisseld maar ligt de nadruk op de praktijkoefeningen. Deze trainingsdag minigraver wordt afgesloten met een examen. De geldigheid van het bobcat certificaat is vijf jaar. Wil je de opleiding volgen? Kijk dan op de website voor de eerste mogelijkheid. De opleiding is ook geschikt om incompany uit te voeren.Voor de prijs van een opleiding incompany maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.