Miron bv
Image default
Tweewielers

Wat maakt Isaac fietsen zo speciaal?

De fietsen van Isaac zijn de ultieme racefietsen voor iedere fanatieke én ambitieuze wielrenner. Je vraagt jezelf wellicht af waarom dit zo is. De series van Isaac bestaan uit de lichtste fietsen die er verkrijgbaar zijn voor wielrenners. De geavanceerde technologie die hier verantwoordelijke voor is, heet HM Nano Quad Carbon. Frames van dit materiaal zijn ultralicht en blinken uit in stijfheid en comfort. Dit betekent dat je met de fietsen van Isaac tot het uiterste kunt gaan tijdens je rit. Op het gebied van acceleratie en bochtprecisie wordt jouw racefiets onverslaanbaar! Wist je bijvoorbeeld dat de fietsen van Isaac worden gebruikt als de officiële fiets van het Roompot wielerteam?

Een uitzonder racefietsmodel voor uitmuntende prestaties

Wil je echt een bijzondere racefiets hebben om jouw sport goed te beoefenen? Eén van de uitzonderlijke modellen is de Isaac Element Disc. Hiermee is jouw overwinning weer een stap dichterbij! Dankzij het perfecte evenwicht tussen stijfheid en flexibiliteit behoud je altijd de controle, hoe snel je ook gaat. De duurzame, hydraulische remmen geven je meer remkracht dan ooit tevoren. Je grip hoeft dus minder sterk te zijn, waardoor al je energie naar je snelheid kan gaan. Zeker wanneer je fanatiek bent op het gebied van wielrennen en je constant jezelf wilt verbeteren, is de Isaac Element Disc de perfecte racefiets voor jou!

Een gespecialiseerde fietsenwinkel in Arnhem

Ben je op zoek naar een fietswinkel die een groot assortiment met Isaac fietsen beschikbaar heeft? Ga dan een keer langs bij dé fietsspecialist van Arnhem, Fietsspeciaalzaak Roelofs. Bij je aankoop wordt niet alleen gecontroleerd of de fiets daadwerkelijk bij je past, maar je wordt ook volledig opgemeten zodat je de juiste fietspositie aanneemt wanneer je de weg opgaat. Ga een keer langs bij de vestiging aan de G.A. van Nispenstraat 1 om de Isaac fietsen te bewonderen of bel voor meer informatie.

https://fietsspeciaalzaakroelofs.nl/