Miron bv
Image default
Vervoer en transport

Verschillende soorten heftruckbanden

U kunt niet zomaar naar een autogarage gaan om heftruckbanden te halen. De juiste band is namelijk afhankelijk van de soort heftruck, de ondergrond en de maat banden die u nodig hebt. Dit soort materialen vindt u niet bij iedere garage, en hier hebben ze ook niet de expertise voor. U vindt deze expertise en een ruim assortiment wel bij Juma B.V. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in banden voor langzamere voertuigen, die niet harder dan 50 kilomter per uur rijden.

Banden voor alle soorten heftrucks

Er zijn natuurlijk heel veel soorten heftrucks. Maar wat vooral van invloed is op de keuze van banden is de ondergrond. U kunt kiezen voor een diep of juist ondiep profiel en zachtere of juist hardere banden, afhankelijk van de ondergrond. Wat betreft de  soorten heftrucks heeft u de keuze uit een hoogbouwtruck, zijlader, voorlader pallettruck, orderverzameltruck en een terreinheftruck. Kleinere heftrucks hebben gladde wielen, terwijl grotere heftrucks vaak banden met profiel hebben. Juma B.V. heeft allerlei soorten banden voor heftrucks.

Maak gebruik van de ruime ervaring

De banden van Juma B.V. zorgen voor een plezierige en veilige rijervaring. Zij bieden al meer dan 10 jaar heel veel verschillende banden. Deze banden zijn allemaal geschikt voor langzaam vervoer, waarbij er vaak meer druk op de banden komt te liggen. Ook kunnen ze goed omgaan met ruwe terreinen en zware ladingen. Hiermee heb je namelijk vaak te maken bij langzaam transport. Voor al uw heftruckbanden én industriebanden kunt u terecht bij deze specialist.

Ook voor reparatie

U kunt bij Juma B.V. niet alleen terecht voor het kopen van heftruckbanden, maar ook voor reparaties en andere services. Laat bijvoorbeeld uw banden verwisselen door deze specialist en laat ook meteen nieuwe velgen monteren. Door deze complete service is uw heftruck of ander voertuig direct klaar voor uw klus.

https://juma-bv.nl/